Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 14, 2003

Ongeloofeloos! Zomaar ende zowaar een hele avond geen (gepland noch onverwacht) bezoek, geen telefoontjes en zelfs geen elektronische poststukken van persoonlijke aard. Wel een beetje vreemd hoor maar ook wel eens lekker....Tip tussendoor van Janinel: de site van kortingsbon voor onverwachte voordeeltjes. Kreeg een emailtje van Ivan uit Croatië met de mededeling dat hij volgende week in de stad is en graag zou afspreken. Verders bevestigde Marian (niet te verwarren met Marjan, de moeder van m'n peetzoon, noch met Marianne uit Wimbledon) haar logeerpartijtje hier volgend weekeinde.
Lekker met haar in de tuin werken enzo...Buurvrouw A kwam nog even langs met de reden van het minder frequent visiteren van de laatste dagen: een goede vriend van haar van ver weg. Daarnaast kwam ze de tondeuze terugbrengen waarvan ik niet wist dat ze die geleend had en waarmee ze haar bezoeker heeft gekortwiekt. Bovendien nam ze wat lekkers voor me mee. Een zoenoffer omdat ze al zeker twee mailtjes achterloopt met reageren? Zowel Eva als Ferdinand liggen al lekker te pitten. Eef wou zelfs liever slapen dan nog een spelletje doen na het eten! Buurvrouw M heeft trouwens prachtige vlechtjes in Eef's haar gevlochten. Zodra ik de tijd kan vinden komen daar foto's van in m'n online-fotoalbum. Tot die tijd moeten jullie mij maar op m'n woord geloven. Voor nu: lekker strijken, opruimen en TV-kijken want ik moet toch een beetje bijblijven. Laterssss!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!