Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 16, 2003

Ferdinand zit lekker een croissantje te eten, Eva doet een dutje, de afwas is net gedaan en een Russische vlag zit te draaien in de wasmachine...Ga zo ook maar lekker een dutje doen voordat we naar Elsa's verjaarsfeestje gaan. Zij is de echtgenote van Bas dus hij zal geen Magic komen spelen vanavond, denk ik zo. Heb voor de zekerheid ook Vincent maar afgezegd. Eens zal ik toch m'n papier-rotzooi moeten uitzoeken. Een enquête invullen voor school, m'n WW-formulieren bij elkaar graaien...dat soort dingen. Bovendien zou ik graag even zwabberen: zo'n tuin is heel leuk maar met hordes kinderen die in en uit lopen wordt 't gauw een beetje vies in huis.
Bij thuiskomst van de ouder en kind circus-cursus waar Ferd heeft leren koorddansen met draaibord op stokje in de hand, troffen wij buurvrouw J voor de deur vanwege haar bezoekrecht. Ik was een beetje verbaasd dat niet werd opengedaan door Thura. Het bleek dat zij iets eerder dan gepland met Noah was vertrokken en Eva had achtergelaten bij buurvrouw M. Die laatste was er niet zo blij mee en vroeg of ik voortaan niemand meer op Eef wilde laten passen. Heb dat maar toegezegd. Je moet tenslotte toch wat om een buurvrouw tevreden te houden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!