Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, oktober 09, 2012

Eeuwige roem


Heb vandaag en gisteren helaas niet zo veel gedaan als ik had willen doen maar ben toch best wel tevreden. M'n administratie is op orde en er zijn weer een paar nieuwe entertainment-opdrachten binnen.

Toen ik onlangs op de rode loper stond om BN'ers lastig te vallen vanuit mijn rol als karakter uit de film Asterix en Obelix en de Britten miste ik Joop van Tellingen, dé paparazzo van Nederland. Onlangs overleed dit markante figuur die zelfs paparazzo mocht spelen in een televisie-serie en twee van de drie keren dat ik op een rode loper stond was hij erbij. Sommigen velen vonden hem opdringerig en irritant maar het moet gezegd dat hij aandacht besteedde aan zijn onderwerp. Ik bedoel maar: de tweede keer dat hij mij zag herkende hij mij onmiddellijk van die keer ervoor. Terwijl er toch zo'n jaartje of twee tussen zat!

Brandstichters mogen in de gevangenis zitten.

De jongeman die onlangs is opgepakt op verdenking van tientallen brandstichtingen in Winschoten: wat bezielde hem toch en waarom weet ik zeker dat de kranten andere koppen toonden als hij vaker een moskee bezocht dan een kerk?

Blijft een raar iets, dat geloof. De één gelooft (op deze of gene wijze) in God en weer een ander gelooft in de kracht van het kapitalisme of in een kans op eeuwige roem.7 opmerkingen:

suske zei

brand stichten, wat is daar nu zo leuk aan ?
God alleen weet het antwoord vrees ik.

Di Mario zei

Tja, brandstichting is natuurlijk wel een probleem. Het is niet alleen de materiële schade, maar ook de angst onder de inwoners.

Love As Always
Di Mario

Wil/Zizy zei

Ja,Joop van tellingen had zeker een goed geheugen.. en wat leuk dat het lekker gaat met de opdrachten!. En ik hoop dan ook voor jou ook dat je eens in de boeken komt te staan.. en eeuwige roem vergaart .. op de goede wijze ;-) Liefs en de groetjes aan Anne

www.brillie.nl zei

En je matras?

Renesmurf zei

Ik weet niet of de krantenkoppen dan wel zo anders waren.
Tenminste, onze krant hier.

De meningen van de mensen zouden wel uiteen lopen.
Nu is de mensheid een beetje meningloos, was het een buitenlander dan deugen "ze" niet.

gerdaYD zei

Brand stichten is altijd een poging tot doodslag, je weet het maar nooit of iemand in de door jou gemaakte vlammen omkomt. En wat heeft dat met geloof te maken? Het is gewoon een ziekte...
Blij dat jij je zaakjes zo goed op orde kreeg lieve Terrebel en bovendien nog nieuwe opdrachten binnen kon rijven!

rietepietz zei

Joop van Tellingen kruiste ooit mijn pas op Scheveningen waar hij "aan het werk" was ! Ik maakte er destijds een logje over al ging dat niet in hoofdzaak over hem maar toch , hij was lastig over het hoofd te zien !

Als het moskee branden geweest waren hadden de sympatysanten van de benadeelden zich waarschijnlijk wél meer laten horen !