Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 09, 2006

Ook

Ook

Het was een beetje hectische dag gisteren en omdat-ie een aanvang nam in Hilversum (en wij wonen in Amsterdam) kon m'n zoon alleen naar school. Een aantal mensen van The Amsterdam Dungeon, waaronder ik, pleegde een "overval" op de studio's en kantoren van Radio 538. Tot schrik en genoegen van de aanwezige medewerk(st)ers werden zij lastigvgevallen door een drietal heren die waren weggelopen uit de duistere krochten van der hoofdstedelijke geschiedenis.

Na dit PR-geintje een gewone volle dag gewerkt om uiteindelijk iets over zevenen thuis te zijn. In minder dan een half uur tijd vervolgens gekookt, gegeten, wat stukken doorgenomen én een potje gedart met m'n zoon. Het fractie-overleg verliep zeer gemoedelijk en vlak na thuiskomst om een uurtje of half twaalf zag ik de oppas met een brede grijns op het gelaat mij overlaten aan de nacht die mij collega Georges bracht als logee. Gezellig.

Dat wordt het vast vandaag ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!