Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, maart 08, 2006

Kritiek

Kritiek

De SP-Westerpark komt vanuit niets met drie zetels in de deelraad. Aangezien ondergetekende als nummer drie op de lijst was geplaatst betekent dat dus dat ik er een baantje bij heb. Morgen wordt op lokatie bekrachtigd dat Amsterdam-Westerpark een paar nieuwe deelraadsleden heeft. Voor de uitslagen van de deelraadsverkiezingen van Amsterdam verwijs ik U naar:
http://www.os.amsterdam.nl/pdf/2006_stadsdeelraad_voorlopige_uitslag

Vandaag deed ik het noodgedwongen rustig aan. Een jochie op de opvang waar ik Ferd ophaalde vertelde mij dat zijn ouders op de SP gestemd hadden waarop ik hem vertelde dat ik zijn ouders wel mag...;-) Diverse anderen hebben mij verteld dat zij zelfs op mij persoonlijk gestemd hebben. Zowel buren alsook vrienden en zelfs collega's vinden blijkbaar dat de politiek een andere (ben een beetje allergisch voor het woordje "nieuwe") koers moet varen.

Een aantal van onze ideeën vindt U hier:
http://www.amsterdam.sp.nl/kerngroepen/westerpark/
verkiezingen/verkiezingsprogramma.stm

Nu hebben wij vier jaar tijd om onze plannen waar te maken. Steunt U ons? Uiteraard staan wij ook open voor goed onderbouwde kritiek.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Dana Reeves

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!