Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, november 01, 2004

Googlewhack:

tekst van het liedje nostradamus van urbanusBuurvrouw Johanna kwam gisteravond even langs om Ferdinand welterusten te wensen. Helaas had die laatste, in overleg, besloten nog een nachtje bij oma te blijven. Da's een nadeel van een mobieltje: als je de voicemail niet afluistert mis je berichten.


Vanmorgen nog lekker wat slaap ingehaald en voordat ik naar het werk ging gezellig een potje thee gedeeld met buurvrouw Angélique. Bij het verlaten van het pand waarin ik werk was het donkerder dan ik gewend ben. Het duurde eventjes voordat ik besefte waardoor dat werd veroorzaakt...

Tijdens m'n wekelijkse leesuurtje (Fer's karateles) ben ik vandaag begonnen in Isaac Asimov's "Zelfs de Goden".Ah, kijk! Sargasso is niet dood en heeft hier crisisopvang geregeld.


Gisteren was het oficieel Halloween en over een paar daagjes krijgen wij te maken met het Nederlands equivalent: Sint Maarten. Tijd om op het werk aan de gang te gaan met melkpakken, scharen, papier en lijm om lampionnen te maken. Naar verwachting zullen dit jaar veel kinderen rondlopen met een Spongebob-lampion...In 2005 worden de prijzen voor studieboeken verhoogd...eh...vrijgegeven:
De onderlinge prijsafspraken..eh...de marktwerking moet ervoor zorgen dat de leerboeken duurder...eh...goedkoper worden voor de student.Sorry dat ik vandaag zo van de hak op de tak spring maar m'n gedachten zijn nog niet helemaal geordend...
Komt wel goed...
Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Willem Augustin
en die van Hatem Karim


Geen opmerkingen: