Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, oktober 24, 2004

Weekeinde


Googlewhack:


+elsa +aktie



Het begon allemaal met het ophalen van Ferdinand van de opvang. Nog maar nauwelijks waren wij thuis of Claudia belde aan, niet veel later gevolgd door Marieken. Met het aldus ontstane groepje vertrokken wij naar Velsen-Zuid. De residentie van Michel was vanaf daar tot de volgende morgen onze verblijfplaats. Terwijl Ferdinand zich uitstekend amuseerde met Joost, de zoon des huizes, speelden de rest van de bezoekers Triviant en namen daarbij de nodige drankjes tot zich. De volgende morgen ging de reis verder naar Spijkeniss: het werd weer tijd om te zien hoe het mijn inmiddels tien jaar oude pleegzoon vergaat. Matthijs bleek in blakende gezondheid te verkeren en samen met ons en zijn moeder, Marjan, vermaakte hij zich meer dan goed op de lokale kermis. Een leuke dag werd afgesloten met een avondje kletsen en film kijken: Goodmorning Vietnam.

Onze gesprekken van gisteravond werden vanmorgen voortgezet tot het moment was aangebroken om onze gastvrouw en haar zoon (tijdelijk!) te verlaten. Een ontmoeting met Daniëlle stond als volgende op de weekend-programmering. In haar gezelschap even een hapje gegeten waarna de reis naar het reinstation werd ondernomen. Daar zwaaide de jongedame ons uit terwijl mijn zoon en ik in de trein elkaars herinneringen aan het voorbije weekend aanvulden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!