Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, augustus 13, 2004

Donnie DarkoJolie is zo lief geweest speciaal voor mij een breipatroon
op haar weblog te zetten. Tof, niet?Ook tof was het optreden voor studentenvereniging Biton in Utrecht in het kader van de intro-week afgelopen avond cq nacht. Ben net thuis en behoorlijk vermoeid. Het leed werd enigszins verzacht doordat castlid Sabrina mij gezelschap hield tijdens de duis'tre tocht per step van Amsterdam Centraal naar huis. Daarvoor al deelde ik een treinwagon met haar, Janinel en Ankie en Edgar van de Rocky Horror fanclub Er zijn toch maar een hoop lieve mensen op de wereld. Vind U niet?

Eén daarvan is mijn geweldige zoon die vanmorgen oma fijn omhelsde toen zij een spannende brief openmaakte, bang voor de inhoud. Ook zijn stem te horen via het antwoordapparaat toen ik zojuist thuiskwam doet wonderen voor de vermoeide mensch. Ik kan U het "hebben" van kinderen aanraden. Had ik U bijvoorbeeld al verteld dat Eva vanmorgen verhaal kwam halen nadat haar iets oneerlijks was overkomen? Dat dus.


Sinds wanneer isoverigens het winkeliers officiëel toegestaan de prijzen af te ronden? Zo poogde men recentelijk de Ferman een hele cent door de neus te boren en had ik gisteren een mazzeltje ter waarde van eenzelfde bedrag.Het schijnt dat Jake Gyllenhaal, die wij natuurlijk allemaal nog kennen als en in Donnie Darko is benaderd voor de rol van Superman
in de nieuwste serie. En wie is dan Loïs Lane, vraag ik mij af?
Als't maar niet een of ander duf Playboy-model wordt met meer siliconen dan acteertalent. Dat zou ik een enorme afknapper vinden. Afwachten maar. Eerst maar lekker het zweet van mij afspoelen en mij vleien in de armen van Morpheus. Bon nuit!


Geen opmerkingen: