Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, mei 31, 2004

HandhavingBij de Sociale Dienst Amsterdam is 't weer'ns een zooitje.
Dit keer betreft het de afdeling "Handhaving" waar het management
haar eigen positie handhaaft ten koste van mensen die iets durven te zeggen van hun kwalijke praktijken. Terwijl geschikte kandidaten om onduidelijke redenen worden afgewezen zijn echtgenotes van de betrokken bobo's erin geslaagd de diverse vacatures te vervullen.
Bovendien worden veel plaatsen bezet door voormalige politiemensen.
Terwijl de externe vacature nog de deur uit moest wist men bij de politie al wie het luxe-baantje bij de Sociale Dienst zou gaan vervullen. Op z'n minst vreemd te noemen. Ben benieuwd wat er uit het onderzoek komt.

Als er sprake is van juridisch gezien onrechtmatig handelen moet de politie worden ingeschakeld maar als die nu eens belang heeft bij het ontstaan van een nieuwe doofpot?

Directeur van de betreffende afdeling is overigens Roy Mungra die wij nog kennen als directeur van het faliekant mislukte projekt "De Megabanenmarkt" en als penningmeester van het debacle van de Arena Academie in Amsterdam Zuidoost waar indertijd een miljoen gulden verdween in de zakken van de toenmalige directeur en de heer Mungra niets niets in de gaten had waarmee hij toegaf niet te deugen voor zijn functie danwel dat hij een bijzonder goed leugenaar is.


Vandaag weer bezig gegaan met in-, op-, en ontruimen. In ieder geval totdat de Ferman thuis kwam met een nieuwe fiets aan de arm. Nou ja, nieuw...het is de vroegere fiets van neef Stefan III waar Ferdinand nu groot genoeg voor is en die ook door buurvrouw Angélique vanmiddag uitgebreid werd bewonderd. Morgen even langs de fietsenmaker voor een volledige revisie van voornoemd vervoermiddel maar eerst even langs de huisarts voor een plek boven zijn oog en voor mijn knie.
Ben benieuwd of het vroeg opstaan gaat lukken aangezien m'n zoon laat is opgebleven om ook nog het einde van Spy Kids te kunnen zien...

Geen opmerkingen: