Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 18, 2004

Punt



Bedenkelijk:


Bij de zoekterm buurvrouwen gaan vreemd bezet dit weblog plaats één. En twee.





Voor in de agenda:


Zondag 28 maart kunt U aanwezig zijn bij een live-debat in Studio Desmet (Amsterdam).
Gesproken wordt dan over het eventuele nut van een Nationaal Historisch Museum.
Eén van de debaterenden zal zijn Jan Marijnissen.

Even een testje voor de lezers (en niet stiekum opzoeken maar uit het bolle hoofd antwoorden!): 1. Wanneer was de slag bij Nieuwpoort? 2. Waarom was de slag bij Nieuwpoort?




Met excuses aan den lezer voor de ellenlange verhandeling van gisteren laat ik U weten dat ik gisteren in de supermarkt buurvrouw Janine tegenkwam, op weg naar huis buurvrouw Angela; bij buurman Dudo thuis (die ervoor zorgde dat ik niet hoefde te koken) buurvrouw Johanna aantrof evenals buurvrouw Ceerna. Buurvrouw Debbie en haar vriend Billy lieten een sleutelloze Ferdinand binnen en buurvrouw Miriam bracht mij hiervan telefonisch op de hoogte waarna ik bij haar langsging om haar daarvoor te bedanken wat mij een goed excuus gaf om Eva te knuffelen. Vanmorgen kwam ik Diederik nog tegen die er net zo vermoeid uitzag als ik me voel. (Waarom ben ik eigenlijk zo moe?). Ik voel mij vast niet zo moe als de openbare aanklager in de zaak van Marc Dutroux. Nu hebben ze weer sleutels gevonden die passen op zijn handboeien. Ze zaten in een zoutvaatje bij zijn cel. Blijkbaar wil iemand heel graag dat hij probeert te ontsnappen zodat hij op de vlucht kan worden neergeschoten en niemand kan verlinken. Wat is Uw theorie hierover?




Vandaag staan wij stil bij de verjaardag van mijn neef Stefan. Gefeliciteerd, Stef!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!