Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 03, 2003

De dag van gisteren vervolgde met de komst van Daan die een beetje te laat was maar niet minder welkom...Niet veel later kwam buurvrouw A een kopje koffie brengen. Na het nuttigen van zelfgemaakte croissantjes in de binnentuin die voor het eerst Angèlique mocht aanschouwen trokken weij richting Vondelpark voor een genoeglijke middag met z'n drietjes: Daan, Fer en ik. Uiteraard kwam Superfer weer een paar bekenden tegen en ik maar eentje: Roos. Niet de schoolmoeder, maar de bekende van Leon enerzijds en Zanne anderzijds. Op de weg terug naar huis boodschapjes gehaald voor het avondeten maar dat gaan we vanavond pas klaarmaken.
Gisteren is het onder tijdsdruk de snackbar geworden. Tijdsdruk omdat de Ferman nog naar karate-les ging. Binnenkort hebben ze een heus toernooi. Dat wordt spannend! Als iemand enig idee heeft waar mijn ingekomen emailtjes vanaf 21 januari gebleven zijn dan hoor ik dat graag. Het gekke is dat de mailtjes in de verschillende sub-mappen er wel nog gewoon zijn. Als U mij dus een bericht heeft gezonden in de afgelopen 4 maanden en ik heb daar nog niet op gereageerd: gelieve eea dan opnieuw te versturen. Alvast bedankt. Ferdinand is naar school; de verplichte huishoudelijke klussen zitten erop. Tijd voor de rest van de dag. Wat zal die brengen voor hen die protesteren in Genève?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!