Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, mei 20, 2003

Oef! Merk wel dat ik het niet meer gewend ben om Sherry te drinken. Gisteravond zijn Leon en zijn vriendin, buurvrouw Janine nog even langsgeweest. Gezellig een beetje zitten babbelen over de lengte van "het nu" en zo. Eigenlijk kwamen ze alleen maar om een kopje suiker te lenen maar toch zijn ze ruim een uur gebleven.
Nu we't toch over tijd hebben: Waar is eigenlijk de tijd gebleven dat er nog echt nieuws was? Iets dat totnogtoe niet voorkwam danwel tot voor kort onbekend werd geacht. Alleen maar oude nieuwsberichten vandaag:
Onlusten op de Molukken (Al zeker 50 jaar!);Premies omhoog, service verminderd (is dat wel eens omgekeerd geweest, dan?);
VS komen met achterlijk plan (Wie kent er een geslaagd Amerikaans plan?); Britten zijn tegen de euro (Het is pas nieuws als de Britten ergens vóór zijn); Mens en chimpansee verschillen nauwelijks van elkaar (Over oud nieuws gesproken: dat is al zeker 20 miljoen jaar het geval. Bij benadering.); En zo kun je eventueel doorgaan.
Kalm dagje ook voor mij vandaag. Ga maar lekker rommelen in m'n huisje en misschien zelfs m'n nieuwe hangmat testen.
Uiteraard gewoon de dagelijkse mailtjes versturen en telefoontjes plegen. En vooruit: misschien ook wel een beetje opruimen...;-)


Geen opmerkingen: