Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 29, 2003

Vanmiddag een uurtje bezig geweest om het organogram om te zetten in een gangbaarder format dan .vsd met de hulp van het programma SmartDraw. Op zich redelijk succesvol met dien verstande dat de teksten niet leesbaar zijn. Iemand een suggestie?
Ferdinand had een leuke truc bedacht om Eva een viskoekje te laten eten. "Wil je een kusje van me? Dan moet je even je oogjes dichtdoen." Op het moment dat zij haar ogen dichtdeed, enigszins voorover helde met lichtgeopende mond, stopte Fer een stukje viskoek erin. Daarop begon hij te schater en riep "Ze is er in getrapt!" van de weeromstuit moet zijn zus ook lachen en bovendien ging ze lekker de rest van het viskoekje opeten. Vervolgens vraagt Fer "En , is het lekker?" waarop Eef adrem antwoordt "Nog niet!?"
Daarop kregen Fer en ik spontaan een hoestbui van het lachen waardoor ook Eva het niet meer hield. Geen gek antwoord voor een kind van tweeënhalf, niet? Vanavond maar niet naar Medusa, noch naar de opening van een nieuwe fetish-club maar lekker thuisblijven met een stapel strijkgoed, uit te zoeken papierwerk, een voetbalwedstrijd en een klok die straks een uur vooruit gaat....Fijne avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!