Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 15, 2003

Poe hee! Dat was weer een gezellig dagje. Nadat ik met Eva samen Fer had weggebracht werd het rennen naar huis om Lianne en haar broer Erin binnen te laten, de kinderen van Marcel & Lenneke. Even later kwam Thura met Noah en toen zij een uurtje later vertrok zat ik opeens met vier kids in huis. Op een gegeven moment werd Ferd thuisgebracht door de ouders van Lianne en Erin en kwam ook nog buurvrouw M met Eva's zusje Dayna binnenvallen. Zes kinderen dus weer in huis! L'Histoire se repete...
Al met al pas vrij laat gegeten en dus ook wat later kunnen aanvangen met opruimen. Al heb ik de kids laten werken voor de kost; het duurde toch nog eventjes iets langer dan gepland...Noah slaapt heerlijk in Eef's bedje en zij wilde graag op de slaapbank ook al is die gereserveerd voor Thura. Heb derhalve met Eva afgesproken dat als zij slaapt ik haar bij mij in bed mag leggen...
Intussen heeft Fer een leuk feestje gehad: ze zijn naar Junglebook 2 geweest en hij had heeeeel veel popcorn gegeten.
ben benieuwd wat de dag van morgen voor ons in petto heeft. Ga nog even een wasje wegvouwen, Eva overzetten en lekker douchen.
Is er eigenlijk iets leuks op TV vanavond wat ik weer mis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!