Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, januari 14, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Goed nieuws vind ik dat er nog steeds mensen zijn die geloven in romantiek. Zoals deze meneer die zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk vraagt:


Goed nieuws vind ik dat er onwaarschijnlijk positief ingestelde mensen zijn die ondanks een hoop ellende zichzelf bijeen rapen om anderen een glimlach en hoop te geven. Zoals deze mannen die poppenkast spelen voor overlevende kinderen van een bombardement in Syrië:


Billy de Kat
is altijd blij mij wakker te zien worden:


De lolcat van deze week:


'Vandaag gratis bier!
Als je ophoudt met anderen te beledigen,
nepnieuws te verspreiden, je hypocriet te gedragen
en te denken dat je angsten feiten zijn.' 


Meer lezen? Mijn verhalenbundels

4 opmerkingen:

די מריו zei

Het filmpje bracht mij zelfs een glimlach op mijn gezicht. Trouwens kinderen zijn de ideale mensen in je buurt als er tegenslag is. Ze kunnen sneller over dingen heen stappen en weer gaan spelen. Speel mee.

Love As Always
Di mario

Lutje zei

amaiiii, daar is over nagedacht, natuurlijk zegt die ja :o)
.* Een @->- voor jou.

rietepietz zei

Tja, wat is goed nieuws, kermis maken van iets dat zo intiem voor 2 mensen samen zou moeten zijn, voor mij niet dus, jakkes.
En ik lust geen bier dus ik kan rustig doorgaan nep nieuws verspreiden ;-)

Morgaine zei

Ik weet niet wat er met deze post aan de hand is, maar soepel gaat het niet, wil amper laden etc, dus ik laat het even gaan...

X