Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 14, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Goed nieuws vind ik dat er nog steeds mensen zijn die geloven in romantiek. Zoals deze meneer die zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk vraagt:


Goed nieuws vind ik dat er onwaarschijnlijk positief ingestelde mensen zijn die ondanks een hoop ellende zichzelf bijeen rapen om anderen een glimlach en hoop te geven. Zoals deze mannen die poppenkast spelen voor overlevende kinderen van een bombardement in Syrië:


Billy de Kat
is altijd blij mij wakker te zien worden:


De lolcat van deze week:


'Vandaag gratis bier!
Als je ophoudt met anderen te beledigen,
nepnieuws te verspreiden, je hypocriet te gedragen
en te denken dat je angsten feiten zijn.' 


Meer lezen? Mijn verhalenbundels

4 opmerkingen:

  1. Het filmpje bracht mij zelfs een glimlach op mijn gezicht. Trouwens kinderen zijn de ideale mensen in je buurt als er tegenslag is. Ze kunnen sneller over dingen heen stappen en weer gaan spelen. Speel mee.

    Love As Always
    Di mario

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amaiiii, daar is over nagedacht, natuurlijk zegt die ja :o)
    .* Een @->- voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja, wat is goed nieuws, kermis maken van iets dat zo intiem voor 2 mensen samen zou moeten zijn, voor mij niet dus, jakkes.
    En ik lust geen bier dus ik kan rustig doorgaan nep nieuws verspreiden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik weet niet wat er met deze post aan de hand is, maar soepel gaat het niet, wil amper laden etc, dus ik laat het even gaan...

    X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!