Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, mei 17, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Het gaat heel goed met de emancipatie van de vrouw. Steeds meer criminele tieners zijn meiden. Er wordt steeds meer door vrouwen gestolen op de werkvloer en steeds meer vrouwen in het management frauderen! Fijn, niet? Was ooit een dief bijna altijd een man, inmiddels is er ruim 30% kans dat iets gestolen of verduisterd (het is natuurlijk allebei stelen maar in het eerste geval door 'gewone' mensen en in het tweede door managers en politici) door een vrouw. Hoera!

Echt goed nieuws vind ik het bericht dat een man - in zijn eigenste uppie - een bos heeft geplant op een plek waar het volgens Staatsbosbeheer onmogelijk was. De man heet Jadav “Molai” Payeng en hier is zijn verhaal:

http://www.happynews.nl/2013/01/22/indiase-man-plant-in-zn-eentje-550-hectare-bos/

Fantastisch, zo'n lange neus maken naar mensen die schamperen: 'Dat is onmogelijk, kan niet, zeker niet in je eentje, je bent gek!' Hangkat Zwarte Vlek
Loesewies, van vrienden

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:

'Wat is 'de norm' eigenlijk?
En wie bepaalt dat?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.

6 opmerkingen:

rietepietz zei

wie heeft er nog behoefte aan slecht nieuws na jouwe goede nieuws!

Rebbeltje ★ zei

Ja wie bepaalt wat de norm is...
Als het maar smaakt hihi

די מריו zei

Mooi he.. dat bos.. dat bewijst maar eens.. het kan altijd. Als je maar wilt.. Mooie log Terrebel..

Love As always

di Mario

Renesmurf zei

Ja, ooit zal alles doorsnede zijn, dan is alles 50% man en 50% vrouw, en 50% blank enzovoort.

Hans zei

Ik lees alleen maar goed nieuws, LOL Hans

gerdaYD zei

Ja, ik heb een tijdje geleden die reportage over Jadav “Molai” Payeng gezien, wat een schitterende man! En wat een schitterend werk heeft hij verricht!
Oei, het gaat hier precies alleen over dat bos, er mag ook iets over de katten op je kattenlog gezegd worden en die zijn weer heel goed te pruimen!