Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, maart 08, 2011

Zonder hulp

Vanmorgen naar de fysio en zojuist had ik een werkbespreking in verband met een ontzettend leuk optreden bij Bar Burlesque in Den Haag, komend weekend. (Er schijnen nog een paar kaartjes te koop te zijn: 15 euro maar voor een hele avond/nacht vol pret ende vermaeck!)

Het was weer een heerlijk weekend met mijn zoon en zijn zusje; zaterdag deden wij het nog een beetje rustig aan en zondag eigenlijk ook: rommelmarkt, lunchen bij oma, knutselen vanwege carnaval op school en een potje Triviant. Leuk om te zien dat een meisje van tien soms meer weet dan haar grote broer van 15!

De Ferman liet ik alleen met zijn huiswerk en de spelconsole om mijn opwachting te maken in Breda. Of - zoals die stad met carnaval heet - ut Kielegat. De hele zondagavond stond ik te hossen tussen allemaal verklede mensen. En dat zonder stok! Omdat ik die vorig jaar wél mee had en het heel lastig is om met een stok in de hand door een mensenmassa te manouvreren, je arm te slaan om een danspartner én een biertje te drinken besloot ik de stok ditmaal bij vriend Erwin thuis te laten.
Voordeel van bijzonder drukke kroegen: je kunt niet omvallen, al zou je willen!

Ik had nauwelijks last van mijn versleten heup en dat is deels te danken aan de nieuwe therapie die ik sinds twee maanden volg. Al snel in het begin kon ik 's nachts doorslapen zonder wakker te worden van de pijn bij het omdraaien. Na een week of wat ging trappenlopen ook steeds makkelijker, al voelde ik de spieren in mijn been wel eens protesteren als zij hard moesten werken.

Laatst in de trein legde ik zittend en nietsvermoedend mijn linkerbeen over het rechter; iets dat ik een paar maanden geleden nog voor onmogelijk had gehouden om te doen zonder hulp!

Dus ja, ik ben blij dat ik http://www.relaxatietherapie.nl/heb leren kennen. (Tsjonge, het lijkt wel reclame, nietwaar?)

Voor wie zich afvraagt hoe het nu verder ging na mijn laatste bericht aan Albert Heijn is hier het vervolg

Hun antwoord:

7 opmerkingen:

Roelien zei

Ongelooflijk hè dat je je weer zo kunt bewegen!

www.brillie.nl zei

Werken, met dit weer? Grapje zekers?

Di Mario zei

Leuk, weer een bericht van de AH. Ik ga weer kijken. Trouwens top dat je minder pijn hebt, dat is toch een heel stuk prettiger door het leven gaan.

Love As Always
Di Mario

Renesmurf zei

Reclame is iets pas als je er geld voor krijgt en er niet eens achter staat, laat dat duidelijk zijn.

Als het de goede kant op gaat, mooi zo!

suske zei

Als de therapie werkt mag ze wel eens vernoemd worden op je blog.
wie weet help je er andere mensen mee.

John zei

Mooi dat die therapie is aangeslagen. Nu er mee verder voor verdere ontwikkeling. Niet meer wakker worden van pijn is een geschenk! En je been over de ander slaan... dat zijn van die dingen waar je gelukkig van wordt.

Anoniem zei

super dat je weer beter kan bewegen. En leuk dat je carnaval zo leuk vind. Zelf ben er niet mee opgegroeid.

ctje