Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, januari 30, 2006

Mening

Mening

Vanmorgen knipperde het rode lampje op m'n modem eventjes oranje. Zou de door mij betaalde dienstverlener iemand aan het werk hebben gezet om mij thuis weer cyberspace in te sturen? We wachten af...(Maar niet lang meer!)

De familie van de in Polen omgekomen duivenmelker moest ook even afwachten. Hun wachten werd "beloond" met het bericht van zijn verscheiden. Niet fijn als de hemel op je valt. Lijkt me.

Werken is echter wél fijn. Zeker als je er wat voor terugkrijgt. Dan heb ik het niet alleen over een financiële tegemoetkoming maar ook over waardering, energie, positivisme, feedback en meer van die subjectieve zaken.

Zie het maar een beetje als "de waarheid"; die wordt ook door elkeen anders ervaren. Zo zal Willem Holleeder de zaken anders zien dan de mensen die hij heeft laten ombrengen. Een eenvoudig verschil van mening. Mensen zoals hij snappen niet hoe het spelletje werkt. Het zou nogal een zooitje worden als iedereen iedereen die hem niet aanstaat maar meteen omlegt! Of bent U wellicht een andere mening toegedaan?

Geen opmerkingen: