Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 15, 2004

Interessant


Nu zou ik U kunnen mededelen dat gisteravond buurvrouw Angélique op thee-visite is geweest op het einde van een aangename werkdag; dat ik op geheel eigen wijze een aantal dagen te vroeg de zonnewende heb gevierd; dat ik wakker werd met spierpijn van de fysiotherapie gisteren en voor de derde achtereenvolgende dag wordt geplaagd door een hoofdpijn met onbekende oorzaak; dat Ferdinand door oma naar karate-les werd begeleid, bij haar bleef slapen en door haar naar school werd gebracht vanmorgen; dat ik weer lekker bezig ben gegaan met opruimen en sorteren en vandaag op het einde van de werkdag met collega en een aantal kinderen een stukje Harry Potter en de Steen der Wijzen heb gekeken op video en dat ik vanavond een zak chips met m'n zoon zal delen terwijl wij in het kader van zijn algemene ontwikkeling naar het EK-duel Nederland-Duitsland gaan kijken.


Bovendien kan ik U erop wijzen dat al lang geleden besloten is dat de identificatieplicht voor elke inwoner van dit land wordt ingevoerd terwijl pas vandaag officieel de kogel door de kamer is. U weet wel: diezelfde identificatieplicht waar iedereen ooit zo fel tegen gekant was omdat de nazi's dat zo graag wilden om het volk beter te kunnen beheerschen en die U 2250 euro kan kosten als U geen pas kunt tonen. Maar, zo zegt Piet Hein Donner:"Er is helemaal geen sprake van een plicht: men is helemaal niet verplicht een pas bij zich te dragen. Men is alleen maar verplicht er één te tonen als een gezagsdrager daarom verzoekt en het is aan diens eer en geweten wanneer hij of zij erom vraagt."

De vraag luidt: vindt U dat allemaal interessant om te lezen?
Zo nee: waarom leest U dan dagboeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!