Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, maart 24, 2004

Afvallen
Sommige zaken worden doodgezwegen. Neem nu het feit dat er wellicht een apparaat bestaat dat longziekten als SARS en TBC door het analyseren van luchtdeeltjes kan detecteren.
De uitvinder ervan, Thijs Wink van Paradocs Group, krijgt echter geen overheids-subsidie.
Stel je toch eens voor dat longziekten niet meer verspreid kunnen worden!Ben de magische grens van 30.628 bezoekjes aan dit weblog sinds de telling gepasseerd. Leuk he? Bijna net zo leuk als sommige zoektermen.
Neem nu bijvoorbeeld Geschieden (Donald Duck) of inschrijf formulier gilde opleiding en het immer populaire buurvrouwen gaan vreemd.


Voor ik naar het werk ging, gisteren, nog even bij buurvrouw Angélique wezen douchen omdat m'n eigen douche bezet was en daarna bij het Illuseum langsgeweest om wat administratie in te leveren en een kletspraatje te voeren. Gezellig. Dat was het ook op het werk.
M'n 30-plus buikje kwijtraken werd weer ernstig bemoeilijkt door de toevoer van een slagroomsoesje, een stuk taart en een zakje chips...;-)
Aan het begin van de avond kwam buurman Dudo even langs. Een uur later was het de beurt aan zijn vriendin, buurvrouw Johanna. Tussendoor kwamen buurvrouw Janine en haar vriend Leon langs om een gunst. Later op de avond kwam buurvrouw Angélique een kopje koffie drinken. Heb ook nog wat tijd kunnen vrijmaken voor m'n studie en de goudvis dus al met al was het wederom geen verloren avond. Strakjes met Ferdinand samen naar het werk want het docentenkorps van zijn school heeft een zogeheten studiedag.

Geen opmerkingen: