Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, april 09, 2003

Heb maar netjes één wodka'tje gedronken bij Thura vanmiddag. Gezellig met haar foto's uit de oude doos bekeken. Blijft leuk. Is een fijn huisje waar ze in zit. Ze lijkt er ook erg blij mee te zijn. En blij zijn, zoals wij allen weten, is goed voor de mens. Kreeg een uitnodiging van Pieter vanochtend om met hem en z'n zoontje naar Artis te gaan, maar ja: er is meer te doen in Amsterdam en dan heb ik 't niet alleen over afspreken met een mooie jongedame...;) Op haar aanraden een tubetje calendula-zalf gehaald om m'n "verwondingen" sneller tot het verleden te laten behoren. Heb na afloop in de kleedkamer pas de wonde op mijn arm laten zien aan de Pencak mede-cursisten. Morgenavond ga ik dat waarschijnlijk berouwen als ik "per ongeluk" extra veel bij de pols wordt vastgegrepen. Althans, dat wist Patrick mij reeds te melden. Hmmmm....foutje...Buurvrouw J is gisteravond nog ff langsgeweest om van de telefoon gebruik te maken. Ferdinand mee ophalen van karate maandag was haar helaas niet gelukt. Ga nu het spelletje hartenjagen voor hem installeren omdat hij dat zo graag op de opvang speelt. Ontving nog een vrolijk geroepen "Hoi!" van Aoife terwijl zij langsfietste. Het zijn die kleine dingen waar een Terrebel zo blij van wordt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!