Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, september 17, 2016

Zaterdag's cursiefje: waarom heet een aanslag niet altijd een aanslag?

Steeds meer moslims plegen steeds meer aanslagen. Dat valt niet te ontkennen. Al is het maar omdat christenen geen aanslagen plegen. Maar moorden. Niet-moslims die aanslagen plegen zijn doorgaans 'verwarde mannen'. Vrouwen die hun ex vermoorden plegen geen aanslag en zelfs geen moord. Nee, zij 'plegen een crime passionnel uit frustratie omdat zij slachtoffer zijn van jarenlange geestelijke onderdrukking'. Moet je als man eens proberen.

De helikopterpiloot die een dorp vol mensen uitmoordde pleegde geen moord, geen crime passionnel en was zelfs geen verwarde man. Nee, hij 'voerde een aanval uit op IS waarbij een paar honderd burgers omkwamen als bijkomende schade'. De ouders van de man die tientallen mensen op een boulevard in Nice doodreed kwamen uit een islamitisch land. En dus was de man moslim. Hoewel hij alcoholist was en nooit naar de moskee ging.

Bovenstaande wetend: hoe zullen de media het noemen wanneer een bom tot ontploffing wordt gebracht door een licht getinte man van wie de moeder uit het grootste islamitische land ter wereld komt? Die zijn daad pleegt uit pure liefde voor zijn land? Die al jaren ernstig in de war is? Zijn officiële religie niet belijdt? Zich na de ontploffing realiseert dat er ook mensen dood zijn die hij wilde laten leven? Kortom: wat zeggen de kranten als Geert Wilders ooit een moskee opblaast?

=================================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

6 opmerkingen:

די מריו zei

GW laat zijn echte gezicht eindelijk zien.

Love As Alwyas
Di mario

Renesmurf zei

Het ligt aan de interpretatie hoe iemand genoemd wordt.

Ankie zei

Scherp !

Natasja zei

Heel mooi! Dat vind ik dus ook... alles is bedacht..

rietepietz zei

Dan zeggen ze dat jij hem op dat idee gebracht hebt.

Mirjam Kakelbont zei

Het siert je dat je het steevast blijft opnemen voor moslims, maar geef toe dat het geen blonde boeren waren die in Parijs/Brussel/Nice barbaarse daden verrichtten.
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer vrouwen aan de macht zouden komen - op alle denkbare posities - er veel minder oorlogen zouden zijn. Want geen enkele moeder wil haar kind(eren) naar een oorlog sturen.
Oorlog is zo oud als de mensheid en heeft bij mijn weten nog nooit iets opgelost. Het is een droevige vorm van landje-pik waarbij vrouwen als eerste het slachtoffer zijn!