Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 07, 2003

Dat was weer errug gezellie. Vanmiddag was buurvrouw Janine hier met haar vriend Leon. Heb van haar vetbolletjes voor den vogels in m'n tuin gekregen en van hem een potje honing. Ernstig attent enzo. Zij liet een stukje zien van de performance die zij morgen gaat uitvoeren in Vrankrijk en vroeg mijn meedenken. Later kwam ze terug om een nieuw jurkje te strijken toen mijn moeder er nog was die net had meegegeten nadat zij Ferdinand levend en wel had afgeleverd. Zij konden het erg goed vinden met elkaar. Weer een buurvrouw die komt strijken? Jawel! Weer later kwam zij weer terug om wat muziek uit te zoeken voor morgen terwijl inmiddels goede vriend Er was gearriveerd. Hij is er nog immer vandaar dit ingekorte stukje. Morgen meer. Bijvoorbeeld over het feit dat ik voor zondag heb afgesproken met Leon en de Janine die geen buurvrouw is. *Zucht* Latorrrrr! (Heb ik van Klaartje. Kus)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!