Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, februari 14, 2003

Toch leuk, hoor, geïnterviewd te worden voor de Croatische televisie. Toch niet echt iets wat je dagelijks overkomt. Helaas was Vesna
te zwanger...eh moe om mee te kunnen komen met Nina en Ivan zo laat nog op de avond. Ze hebben me vragen gesteld over het leven in Nederland. Met name dan over het circus, alleenstaand ouderschap en hoe kinderopvang hier geregeld is. Ga geloof ik overwegen om naar Kroatië te emigreren: Geen wachtlijsten, stukken goedkoper. Moet alleen de taal nog even onder de knie zien te krijgen en als je dan nagaat dat ik er drie dagen over heb gedaan om "gelukkig nieuwjaar" in het Pools te kunnen zeggen...
Met Pentjak zijn we een beetje gaan sparren. Kwam er toen achter dat m'n schermlessen van jaren geleden hardnekkig zijn blijven hangen...Met pentjak moet het gewicht op het achterste been, niet het voorste! Erna nog het traditionele Fightschool kijken met de buurvrouw. Deze keer bij haar thuis. Intussen hadden m'n gasten van zoëven een bericht voor me achtergelaten op het antwoordapparaat. Toen ik terugbelde waren ze in twintig minuten hier. Met camera en al.
Al met al was 't weer een lekkere lange dag. Laku nocy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!