Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, november 23, 2004

LangerDe dag begon met een bezoekje van mijn moeder die mij hielp met het huis voor te bereiden om het verjaardagsfeest van haar kleinzoon, over een paar dagen. De aansluitende werkdag was vermoeiend maar prettig.
Met de Ferman een kort bezoek gebracht aan de Albert Heijn om voor hem en zijn zusje de schoen te zetten.
Ik ben benieuwd wat de goedheiligman erin stopt dit jaar...
Diverse telefoontjes onderbraken onze uit erwtensoep bestaande avondmaaltijd en het bezoek van buurvrouw Johanna, die haar zoon hielp bij het voorbereiden van zijn uitdeel-traktatie luidde het einde van de avond in.
Voor Ferdinand althans. Voor zijn vader duurde de avond een uurtje langer...Excuses aan diegenen die van mij wat verbaal vuurwerk hadden verwacht met betrekking tot eventuele wetswijzigingen met betrekking tot eventuele godslastering."Hamas, Hamas. Alle Joden aan het gas!"
mag niet. "Allah is een varken" mag niet. "Maria was een hoer" mag weer wel maar alleen in bepaalde kringen en "Beatrix is een [CENSUUR]" mag niet. Kort gezegd: Je bent in dit land vrij je mening te uiten, zolang die maar niet indruist tegen de algemene opinie. Volgt U'm nog? Ik ben't effe kwijt.Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Wim Rigter.


Geen opmerkingen: