Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, april 30, 2004

Koninginnedag 2004


"Huh? Zag ik dat goed?"-"Ja, dat zag U goed. Daar staan inderdaad een paar mannen in rok.""Kijk'ns Mien, daar staat een homo!" De reakties als je je als man in een rok vertoont zijn vooral uiteenlopend. Het zal nog wel even duren voordat Den Hollander (van welke komaf dan ook) gewend is aan mannen die rokken dragen. Voor af en toe vind ik het prettig om'ns niet in een broek te lopen. Als het Koninginnedag is en heel warm bijvoorbeeld....

De omzet van Ferdinand's verkoop viel wat tegen maar dankzij het prettige gezelschap (Met name een aantal heren in rok...) en het mooie weer hebben wij ons goed geamuseerd. Het einde van de dag werd doorgebracht in het gezelschap van buurvrouw Miriam, haar vriend, Eva en haar zusje Dayna. Bij de drie kinderen rolden de tranen over de wangen van de pret die ze vooral hadden om elkaar en een gezamenlijke maaltijd beëindigde het gemoedelijk samenzijn.

De Ferman had net oma en zijn beste vriend gebeld toen er werd aangebeld:
Buurvrouw Angélique en haar logé kwamen hun relaas van Koninginnedag met ons delen. De logé bleef nog even kletsen (én heeft haar handboeien bij mij laten liggen!) met ondergetekende terwijl haar gastvrouw diens nachtrust opzocht en zo eindigde mijn Koninginnedag 2004.

Hoe verliep de Uwe?


Overzicht van de week betreffende niet-geplande ontmoetingen:

Carmen, Gijs, Anneke, Buurvrouw Nicole (2x), Marion.

Geen opmerkingen: