Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, mei 08, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Heel goed nieuws is natuurlijk dat sinds afgelopen donderdag de ETA (klik) niet meer bestaat. Aan de gewelddadigheden van de bekende Baskische afscheidingsbeweging was al een einde gekomen maar nu bestaat de club helemaal niet meer. Dus. 

Goed nieuws is dat het hergebruiken van spullen kan worden gecombineerd met het maken van kunst. Zoals deze man laat zien die aluminium blikjes omtovert in prachtige voorwerpen:

Goed nieuws is ook dat er altijd mysteries zullen blijven. Over de diepe zee bijvoorbeeld. Dit filmpje toont tevens aan waarom ik liever Engelstalige filmpjes deel over dit soort zaken:

Billy de Kat besluipt hier een van zijn kattenvrienden 
in de gemeenschappelijke tuin


Ook deze week krijgt u van mij een lolcat:

'Veel pioniers zijn dood
maar de meesten moeten nog geboren worden'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

די מריו zei

Je kunt misschien wel een hoop dingen recyclen, maar nog beter is de spullen in eerste instantie niet te maken en gebruiken, dan hoef je niets te recyclen.

Love As Always
Di Mario

Lutje zei

ik zie mezelf zo'n blikjes niet bewerken, maar hij steekt er wel veel tijd in
bij mij gaat dat gewoon in de zak
Een @->- voor jou

riet epietz zei

Uiteindelijk komt het blikje toch weer op de afvalberg terecht, maar de man heeft er een paar uur tijdverdrijf aan, dat dan weer wel!

gerdaYD zei

Fantastisch toch hé hoe men met afval zo'n mooie kust kan maken...
En weerom een heerlijk kattenlog!