Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juli 18, 2017

Goed nieuws en kattenlog

In China heeft men het nuttige (een zonnecellen complex) met het aangename (een pandabeer) gecombineerd door het complex te bouwen in de vorm van het slimme dier. Slim? Jazeker. Als overlevingsmechanisme bedacht de panda: 'Laat ik er voor zorgen dat ik er schattig en knuffelbaar uitzie, dan zullen mensen mij wel beschermen en hoef ik zelf niets meer te doen voor de overleving van mijn soort.'

http://shanghaiist.com/2017/07/04/panda-solar-farm.php

Ook dichterbij, in Duitsland, is men verder dan wij Nederlanders op het gebied van hernieuwbare energie. Momenteel wordt al 35% van alle gebruikte elektriciteit in Duitsland opgewekt op 'groene' wijze. Laat ons daarvan leren!

http://www.zonenergie.com/nieuws/artikel/artikel/duurzame-energie-duitsland-naar-50/

En dan zijn er nog mensen die zich inzetten om kleur te brengen in het grauwe bestaan van groepen arme mensen. Artiesten zoals de Outsiders Krew:


Deze twee buurkatten tonen interesse
in de vis in mijn vijver

De lolcat van deze week:

'Minder verwachtingen
betekent minder teleurstellingen'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

robalberts zei

Zou de wereld dan toch op de goede weg zijn ???

Verbaasde groet,

Rebbeltje ★ zei

We leren nog steeds...

rietepietz zei

Nederland doet het weer niet zo slim, gaat voor een elektrische auto die geladen wordt met op kolen gestookte energi. éerst op ieder gebouw zonnepanelen zetten en dán pas de auto op stroom lijkt me beter.

Morgaine zei

Ach ja, van de week met een olieman kennis gemaakt die al 31 jaar in de olie werkt en ze willen wel hoor, maar het gaat gewoonweg nog niet allemaal, niet op de grote schaal, van schepen etc... mensen hebben het nu over auto's maar vergeten dus heel veel andere zaken en dingen ben ik nu achter gekomen. ;-)

X

gerdaYD zei

Hopelijk zet de trend zich door en zullen we weldra overal ter wereld hernieuwbare energie gebruiken zodat we al die vervuilende en kerncentrales definitief kunnen sluiten!