Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, augustus 26, 2013

Boos zijn

De afgelopen paar dagen kwam ik onder meer haar, haar, haar en hem tegen.

Vrijdagmorgen zaten mijn aanstaande vrouw en ik te werken aan onze administratie en op het einde van de middag kwam er een vriend op de koffie. Vrijdagmiddag zochten wij even de rust en verkoeling van het lokale zwembad en zaterdag haalden wij mijn oudste dochter op voor een papa-weekend. Met haar gingen wij eerst winkelen in de omgeving van de Albert Cuijpmarkt en daarna bezochten wij rondreizend festival De Parade en gingen daar naar de voorstellingen van Hans en Grietje en Rob en Emiel. Met die laatste twee nog even staan kletsen omdat wij een gezamenlijke vriend hebben.

Mijn zoon en mijn vriendin kookten gezamenlijk en mijn dochter en ik deden de afwas. Uiteraard besloten wij de avond met een potje Yahtzee!

Zondag waren wij op verjaarsvisite bij het bijna 3-jarige nichtje van mijn vriendin, vervolgens genoten wij van een zomerborrel bij vrienden om daarna door te reizen naar andere vrienden voor een barbecue. En daar kwam ik hem tegen.

Vandaag waren wij in Zandvoort voor de opnames van een trailer. Waar die over gaat is nog even geheim. Misschien dat ik later nog met een verklaring kom...

Na de bomaanslagen tijdens de marathon van Boston kwam de ambassadeur van Tsjechië, Petr Gandalovic, met de verklaring dat zijn land niet het thuisland is van de (vermeende) aanslagplegers. Die kwamen namelijk uit Tsjetsjenië.  In het Engels lijken Chech Republic en Chechnya (zonder 'Republic') blijkbaar erg veel op elkaar voor wat betreft de uitspraak.

Mij geeft het aan dat er iets goed mis is met het onderwijssysteem als mensen niet kunnen spellen, niet kunnen luisteren én dreigbrieven sturen naar mensen op wie zij helemaal niet boos zijn.

Voor wie niet (graag) op Facebook rondwandelt heb ik hier nog een fotoset met foto's van onze vakantie in Frankrijk: http://www.flickr.com/photos/terrebel/sets/72157635111023654/7 opmerkingen:

Renesmurf zei

ja, zo lijken Holland en Poland ook op elkaar, en grenzen ook nog beide aan Duitsland.
Nee, de aarde is niet erg logisch in elkaar gezet, wellicht herschikken ze alles nog een keertje.

Ollie zei

Tja , mijn kleine grote vriend ! Eind oktober begin november , ben je dan vrij ??? Denk aan tweede ronde van 'Olland ! :-)

Zuster_Klivia zei

Nou, das weer een aardig sociaal weekendje. Gezellig! En wat lees ik: aanstaande vrouw? Gefeliciteerd!

rietepietz zei

je hebt veel mensen ontmoet waar ik nog nooit van gehoord heb, maar ja , dat zal omgekeerd óók het geval zijn;-)
Mooie foto's , ik hoop wel dat die gasflessen daar in het zonnetje allemaal leeg waren.

Prlwytskovsky zei

Eeeeejjj Terrebel hallo, en wat leuk dat wij ons tegenkwamen bij de BBQ. Hoe klein Nederland ook is, hè.

Groetjes van Peter en Petra.

די מריו zei

Het was weer gezellig en druk dus. Als je maar genoten hebt en dat is zo te zien aan de foto's ook wel zo.

Love As Always
Di Mario

gerdaYD zei

Wat een boordevol weekend lieve Terrebel, gezellig en druk. Maar jij zou geen Terrebel heten als je ook aan dit log geen grote wijsheden toevoegde... Bedankt dat jij en je scherpe pen er zijn!