Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, mei 09, 2018

Verslaafd aan het leven?

Jarenlang voelde mijn leven ongeveer zo:Veel 'ups en downs', veel onverwachte wendingen, soms een stukje achteruit, nauwelijks tijd om op adem te komen.

Sinds ruim een jaar voelt mijn leven meer zo:Belachelijk kalm, gecontroleerd en de wereld trekt aan je voorbij zonder dat je daar invloed op hebt.

Soms denk ik wel eens dat ik verslaafd was aan de adrenaline die in mijn 'vorige' leven zo normaal voor mij was. Echt gezond was het misschien niet maar regelmatig mis ik het leven dat ik had en als ik kon zou ik mijn huidige leven er zó voor inruilen. Ook al weet ik dat dat onverstandig is. Maar zo gaat dat met verslavingen.
===========================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

Mirjam Kakelbont zei

Ik heb heimwee naar mijn vorige leven. Toen ik het chronisch vermoeidheidssyndroom nog niet had en kon doen en laten wat ik wilde. Mijn verslaving was sporten. Ik zie het als een les van mijn levensweg...
Lieve groet!

די מריו zei

Niet elke verslaving is erg, het ligt er ook maar aan waar je verslaafd aan bent en in welke mate.

Love As Alwyas
Di Mario

Iris Papilio zei

We weten allemaal wel dat het hele leven uit veranderingen bestaat en dat van jou is nu duidelijk in een veel rustiger vaarwater gekomen. Geniet er maar van want wie weet draait het binnenkort wel weer om. Want dat is het leven, vol verrassingen...

riet epietz zei

Als deze manier van leven niet echt bij je past zal er vandaag of morgen wel weer wat reuring op je pad komen. Neem de rust dus maar even als een pauze.

gerdaYD zei

Tja jongen, in het leven moet men kiezen: ofwel heel veel beleven en ongelukkig zijn, of alles rustig laten kabbelen en gelukkig zijn. Het laatste moet je nog een beetje leren hé na je hectisch leven?