Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, december 22, 2011

Kerst

Eergisteren bracht ik mijn krukken terug naar de zorgwinkel. Al ruim een week loop ik prima zonder! Nodeloos te zeggen dat ik zeer content ben met het feit dat ik weer redelijk moeiteloos mijn eigen teennagels kan knippen. Wat een genot!

Genieten is helemaal niet zo moeilijk als sommigen schijnen te denken. Om een of andere reden denken sommige mensen dat genot ligt in het bezit van veel geld. Natuurlijk is het fijn om niet op een euro'tje meer of minder te hoeven letten. Maar waarom zou je meer willen als je voldoende hebt? En wat heb je aan die 32.000 euro op de bank als je in't ziekenhuis ligt met een slangetje in je neus? Of als je partner er vandoor is met je beste vriend? En in dat laatste geval: wie mis je dan het meest: je vrouw of je hond?

Nog even een cadeautip: mijn tweede verhalenbundel is speciaal voor deze dagen te koop met maar liefst tien procent korting! Ook te downloaden als e-book zodat u het zeker in huis heeft voor de kerst...

5 opmerkingen:

Roelien zei

Wat fijn voor je dat je weer zonder krukken loopt!
Je hebt helemaal gelijk over gelukkig zijn, een eurootje meer is best handig, maar als je massa's op de bank hebt staan en wakker ligt van een kapotte relatie, tja, wat is dan belangrijk?

Ik wens je een hartverwarmende Kerst toe en een megaverkoop van je boek!!
Het is niet je nanowrimo-boek toch? Hoe ga je die verkopen eigenlijk?

Groet Roelien

Roosnans zei

helemaal goed zeg! de krukken weer de deur uit! lekker!

Geniet er van! En succes met t boek...

grtzzzz

Fokko zei

Mooi dat je weer zonder krukken kunt. Dat is genieten.
Geld is niet het belangrijkst. De meeste mensen moeten nu met wat minder doen. Het is belangrijk dat je dan toch kunt genieten.

suske zei

goed dat die krukken niet meer nodig zijn !
geluk zit in een klein hoekje en dat is meestal niet duur.
Geniet van alles en iedereen die je dierbaar is en het worden mooie dagen.

gerdaYD zei

PROFICIAT! Dat zal wel een héle opluchting zijn hé, nu zonder krukken te lopen? Je verder goed blijven verzorgen zodat het allemaal nog véél beter gaat in de toekomst!