Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 20, 2004

Vaderdag



Elke dag een Googlewhack-dag!
biebiejoteek



Deze zoekactie vind ik ook wel vermeldenswaardig:


roze kabinetsleden



Tijdens Letland-Duitsland kwam buurvrouw Angélique op de thee en tijdens Nederland-Tsjechië kwam buurvrouw Janine even langs.
Wat zegt dat over de toepassing van buurvrouwen als mascottes?;-)

Over een zekere wedstrijd wil ik niet veel kwijt behalve dan dat het blijft opvallen dat het Nederlands commentaar weinig voorstelt.
Staat Nederland voor dan gaat't van:"Bel de graveur maar vast om "Nederland" op het voetstuk van de beker te zetten!" Staat Nederland achter dan wordt de kijker aangeraden naar een andere zender over te schakelen "omdat het toch niets meer wordt". Beide opmerkingen worden geplaatst ongeacht de hoeveelheid resterende speeltijd. Bijna net zo irritant als het door het volkslied van de tegenpartij heen fluiten door de "supporters"...



Voor mij geen merkloos ondergoed meer. De laatsten van het stel in de la hebben het veld geruimd ten gunste van een Sloggi, een BodyArt en een HOM. Leve Vaderdag!

Buurvrouw Johanna had zich verslapen en kwam zodoende vrijwel gelijktijdig met buurvrouw Miriam en diens kinders. Uit handen van Eva ontving ik een nieuwe welluidende windgong. De eerste was gejat en de daaropvolgende kapot. Dat kwam dus mooi uit. Maar het kusje "voor papadag" voelde toch het fijnst...:-))

Na een tip van een vriendin met de Ferman de eerste dag bezocht van het Amsterdam Roots Festival 2004 in het Oosterpark. Veel muziek en lekker eten en bovendien een heleboel blije gezichten. De middag beëindigd met een ijsje. Tot zover een heerlijke vaderdag!



Zouden van Aartsen en Zalm ook zo'n leuke vaderdag hebben of zijn ze nog te druk bezig met ruzie maken over het leiderschap van de VVD?
Ook binnen de LPF houdt het geruzie maar niet op: op aandringen van een grote geldschieter is het voltallige bestuur afgetreden. En nu?


Kan trouwens een staatssecretaris zomaar op eigen houtje politieke besluiten nemen zonder zijn ambtenaren of zelfs de kamer in te lichten? Blijkbaar. Want Pieter van Geels, staatssecretaris van Milieu mag gewoon blijven en wordt niet eens op de vingers getikt vanwege zijn onderhandse deal met de Nederlandsche frisdrank-industrie. Uiteraard vroeg ik de wettelijke bazen van dit land hoe dat zit:


Geachte heren, dames,


Het zal U niet ontgaan zijn dat Pieter van Geels reeds in 2002
zonder overleg met zijn ambtenaren noch met de Kamer met de Nederlandse frisdrankfabrikanten afsprak dat het statiegeld op plastic flessen verdwijnt. Mijn vraag aan U is eenvoudig:


Behoeft een staatssecretaris geen verantwoording af te leggen voor zijn daden? Als die vraag met "nee" wordt beantwoord kunt U mij dan vertellen wat volgens U het begrip "democratie" inhoudt?
Luidt Uw antwoord bevestigend dan wil ik graag weten hoe het komt dat de heer Geels zijn huidige functie mag blijven uitoefenen.


Alvast bedankt voor Uw juist beargumenteerde reaktie.


Hoogachtend,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!