Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, juni 18, 2004

Googlewhack!

oefeningen op spelling: tussen n


Net als gisteren is het ook vandaag tijd voor het melden van protesten.
Ditmaal gaat de aandacht naar een aantal vaders dat twee dagen terug van de Dam werd gejaagd door de politie omdat zij omgangsrecht met hun kinderen verlangen. Het schijnt dat in 40 procent van de gevallen binnen een jaar na scheiding de vader het kind niet meer ziet. Zo ken ik een papa die het na acht jaar gelukt was een bezoekregeling af te dwingen. De rechter bepaalde dat hij elke maand een weekend lang zijn dochter in huis mocht halen. Helaas woonde papa nog steeds in Amsterdam terwijl dochterlief met mama en diens nieuwe vriend naar New York was verhuisd. Mijn kennis is twee maal naar New York gevlogen om zijn dochter te zien. Niet alleen was toen zijn spaargeld op maar ook bleek zijn dochter hem na al die jaren niet meer te herkennen...

Nog steeds geldt de Wet Gelijke Behandeling niet de andere kant op...



Tegen sommige uitspraken van m'n zoon zou ik ook wel'ns protest willen aantekenen. Wat te denken van:"Mij maakt het niet uit of Nederland of Duitsland wint bij het voetballen want Als Nederland wint ben ik blij en als Duitsland wint is mijn beste vriend blij en als m'n beste vriend blij is ben ik dat ook."


Erik O., de Nederlandse soldaat wiens kogel een Irakese plunderaar dodelijk trof wordt niet vervolgd. Niet simpelweg omdat hij doet wat van hem gevraagd is maar omdat hij naast zijn "reguliere" werk ook nog lid is van een Bijzondere Bijstands Eenheid (BBE). Het bestaan van dit team is officieel geheim maar dankzij een "foute inschatting" is nu de gehele bevolking op de hoogte van het feit dat er Nederlandse soldaten rondlopen met een "licence to kill".
Hoezo geheim? In Juni 2001 was er in het maandblad "Kijk"
nog een artikel gewijd aan voornoemde elite-eenheid.




Hoorde rijkelijk laat dat m'n klus van vandaag niet doorging maar had inmiddels al een vrije dag geregeld. Balen, dus. Ontving daarnaast een rekening van de KPN die drie maal zo hoog is als anders. Balen, dus.
Daarnaast speelde m'n mail-programma op en ben ik alle mailtjes en favorieten die er sinds de laatste crash in zijn verwerkt kwijtgeraakt.
Balen, dus. Ferdinand stond vergeefs samen met een aantal schoolgenoten voor de schooldeur te wachten om te worden opgehaald door de dames van de NSO die een studiedag bleken te hebben. Balen, dus.
Gelukkig werd ik goed opgevangen door buurvrouw Angélique die samen met mij heeft genoten van Kill Bill op kijkschijf. Daarna samen met haar een nieuwe bak gehaald voor Rastaman (Voor niet-ingewijden: da's m'n goudvis. Of beter gezegd: m'n sluierstaartvis). Heb inmiddels een paar relevante brieven en mailtjes verstuurd en een telefoontje gepleegd.
Het gaat wel weer.


Verder zijn zowel Marc Dutroux, alsook Lucia de B. en ook Slobodan Milosovic volgens mij allemaal schuldig. Zo.


Week-overzicht van niet-geplande ontmoetingen:

Buurvrouw Petra, Buurman Mohamed, schoolmoeder Louisa, buurvrouw Nicole, schoolmoeder Jeanet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!