Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

donderdag, oktober 23, 2003

Als de zon knalrood laag aan de horizon staat, gehuld in paarse nevelslierten als figureerde hij in een slechte science-fiction film. Als je je zonnebril op moet doen bij het betreden van de supermarkt in plaats van bij het verlaten. Als je met je kind samen spelletjes doet met je zichtbare ademteugen. Dan weet je dat Koning Winter voor de deur staat.
Met Ferdinand een gesprek gevoerd over de herkomst van de spijkerbroek. Beredeneerd hoe het komt dat om een gewone pijl tegen te houden je beter een houten plank kunt gebruiken dan een metalen plaat en meer van die klokhuis-achtige onderwerpen behandeld. Zowel gisteren alsook vandaag.
Over gisteren gesproken: buurvrouw Angèlique is nog langsgeweest maar aangezien ik me weer'ns liep uit te sloven in een of ander achterafzaaltje dat ondermeer wordt gebruikt door Rood! (Jongeren binnen de SP) zowel als Loesje alsook de Jonge Fortuynisten is zij maar lekker met m'n moeder gaan klessebessen. Ook gezellig.
Leuke dingen uit het nieuwsoverzicht van vandaag zijn natuurlijk de verdwijning van het dossier van Mabel Wisse Smit uit de archieven van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Wat een verrrassing! NOT); De winst van Ajax op Celta de Vigo en het feit dat de LPF weer eens uitkomt voor haar ware aard: die van een "Nederland voor de Nederlanders"-partij. Nu mogen van hen de Polen hier niet meer onze bollen komen plukken. Maar wie gaat dat dan doen?


Geen opmerkingen: