Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, juni 12, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat ook de centrale Europese overheid niet alleen vindt dat er 'iets' gedaan moet worden aan de absurde hoeveelheid plastic die in de natuur (en daarmee in de voedselketen!) verdwijnt maar ook daadwerkelijk actie onderneemt (klik). Door eerdaags het gebruik (en daarmee de productie) van plastic wegwerpproducten simpelweg te verbieden. Geen plastic bestek meer maar zelfs geen plastic rietjes. En staat u eens stil bij het gebruik van ballonnen en kauwgum: ook daarin zitten veel materialen die slecht tot niet afbreekbaar zijn.

In de serie: 'Goed nieuws voor mensen die rolstoel gebonden zijn' dit keer een rolstoel die is gebaseerd op de geweldige 'Strandbeesten' van de Nederlandse kunstenaar Theo Jansen. Nu bestaat er dus een rolstoel die niet rolt maar loopt!Dat betekent een flinke stap vooruit naar de ontwikkeling van een rolstoel waarmee je over het strand of door de woestijn kunt bewegen!

Katten zitten graag in de vensterbank.
Billy de Kat is geen uitzondering:


De lolcat van deze week:
'U had het heel druk vandaag?
Wat deed u feitelijk?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

7 opmerkingen:

riet epietz zei

Ik wéét het niet die rolstoel is eerder grappig dan nuttig, maar wie weet war erooit nog uit voortvloeit.

די מריו zei

Ik was vandaag aanwezig en daar kun je behoorlijk druk om doen. ehhhh zijn.

Love As Always
D?i Mario

Morgaine zei

Laat ik nu echt druk zijn geweest de afgelopen dag, huishouden, bed verschoond, 2 wassen gedraaid en gehangen, eentje gevouwen, stof gezogen, gedweild, boodschappen gedaan, gekookt, nasi.. dus took a while... en dan nog wat kleine dingen opgeruimd en de badkamer ook nog, ergens nog een douche... yep.. was een drukke dag ;-)

X

Lutje zei

nog nooit zo'n rolstoel gezien, het lijkt me goed als je plaats genoeg hebt, maar om te gaan winkelen of naar het toilet te gaan of zo?
Een @->- voor jou.

Yova zei

Ik heb ze deze rolstoel nooit gezien. Leuk bedacht. Gaat wel erg langzaam. Ik denk mensen gewone rolstoel neemt dan kunnen beter bij. Maar deze niet. Wel leuke uitvinding bedacht.Groetjes,

John zei

Als je met zo'n rolstoel/loopstoel door de woestijn wilt mag je wel een aanhangwagen vol met water meenemen, want met dat gangetje red je het niet lang vrees ik.
Wel leuk bedacht uiteraard.

gerdaYD zei

Goh jongen, wat men nu wil verbieden is slechts een pleister op een houten been. De plastic moet aan de bron aangepakt worden: bij de producenten van producten. Waarom moet alles apart in dit verfoeilijke materiaal verpakt worden? Laat ons terug keren naar het verkopen par stuk en in wrak!
Die rolstoel is dan weer een heel goed idee, hopelijk kunnen ze die commercialiseren!