Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, december 20, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is natuurlijk dat een keurig Hollands stel met succes strijd heeft gevoerd tegen het illegaal wonen in een vakantiepark (klik) door Poolse gastarbeiders. Ook goed nieuws vind ik is dat dat keurige Hollandse stel vervolgens van de rechter te horen kreeg dat regels zélfs gelden voor keurige Hollandse klikspanen: ook zij zelf moeten hun illegaal bewoonde vakantiehuis verlaten. Daar hadden zij even niet op gerekend. Goh, jammer.

Ook goed nieuws: een fraudeur (klik) werd schuldig bevonden en veroordeeld tot 3,5 jaar cel. Hoewel ik niet geloof dat hij na die ruim drie jaren in de bak zich zomaar opeens voorbeeldig zal gaan gedragen, geloof ik wel dat deze actie van Justitie een signaal afgeeft aan andere witte boorden criminelen: diefstal is diefstal en wie steelt is een dief. Punt.

Er zijn mensen die het minder goed hebben dan u of ik. En er zijn mensen die dat feit niet negeren. Zie bijvoorbeeld dit filmpje:


Hier lijkt het alsof Zwarte Vlek licht geeft maar in werkelijkheid gaat het om een groep witte haren op zijn buik. Onbeschaamd geeft deze kat zich bloot!

Omdat ik het niet kan laten krijgt u ook deze week van mij een zelfbedachte 'lolcat' voor de kiezen:
'Waar ik écht bang van word?
Van mensen die denken dat hun angsten feiten zijn.'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

Renesmurf zei

Het is ook maar weer net wat je goed vindt natuurlijk, dat iemand straf krijgt, terecht of niet, is nooit goed, omdat de aanleiding tot die straf dus nooit iets goeds kan zijn.

די מריו zei

Je filmpje ontroerd me.. je hebt zelf een keuze of je iemand wilt helpen. Hopelijk pikt de ander het op en gaat hij er iets mee doen. Het is mogelijk.

Love As Always
Di Mario

riet epietz zei

Zwarte Vlek heeft een nieuwe variant bedacht van ;ër is geen koe zon bont of er zit wel een vlekje op. Ik zou 'm omdopen tot witte vlek!

gerdaYD zei

Heel ontroerend dit filmpje en ik hoop uit de grond van mijn hart dat daklozen en andere eenzame mensen met de kerst niet in de kou blijven zitten...