Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, mei 12, 2015

Leuk nieuws!

Eén van de leukste berichten van de laatste tijd vind ik het nieuws dat Kermit de Kikker echt bestaat. In Costa Rica werd de nieuwe kikkersoort ontdekt door een bioloog die niet zijn eigen naam of die van de wereldberoemde handpop aan het beestje gaf maar de naam van zijn moeder: Hyalinobatrachium Dianae. Ik vind dat lief.
Wanneer u deze link volgt vindt u zelfs een filmpje van het diertje in kwestie!
De speurtocht naar Miss Piggy, The Swedish Chef en Fozzy Bear is inmiddels begonnen.

Gewoon zomaar nog even een anekdote over onze zwarte kat Sam, ook wel Zwarte Vlek. Regelmatig komt hij 's ochtends kijken of wij nog slapen. Geven wij geen teken van leven, dan komt hij vijf minuten later weer. En dan wéér vijf minuten later. Daarom noemen wij hem vooral 's ochtends Mister Snooze. 'Meneertje Sluimer' in het Nederlands.

Mijn 'lolcatz' van de week:

'De hoofdreden voor te dik zijn is te veel eten.'

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Rein van den Broek en Jef Geeraerts6 opmerkingen:

די מריו zei

Ja grappig he die kermit. Ik had hem laatst al gezien, je verzint het toch niet. Zo'n sluierkat kan heel makkelijk zijn, maar in het weekend kun je hem dan ook uit zetten? ;-)

Love As always

Di Mario

francky spruytte zei

Met miss Piggy heb ik nog een relatie gehad, die bestaat dus echt.
En ik word steeds wakker met een kater, ook al heb ik de avond voordien niet gedronken.

John zei

Op het moment dat ze Fozzy Bear hebben gevonden wordt ik pas echt wakker en denk dat ik dan naar hem heen reis om hem een poot te schudden.
Ja dat kan, die beer is zo goedsullig dat dat zonder gevaar kan.
Dat deze kikker zo op Kermit lijkt is wel heel frappant :D

Rebbeltje ★ zei

De omgekeerde wereld...eerst is er de handpop en dan vinden ze de echte...ben benieuwd of het koekiemonster ook echt bestaat...hier in huis wel haha

Groetjes

rietepietz zei

Hij het beestje toch béter Kermit kunnen noemen, dié naam kan ik wel onthouden, de andere naam kan ik nú al niet meer ophoesten;-)
Wij hadden ooit óók zo'n kat die ons wakker kwam maken, katten zijn gewoon slimme beesten, altijd prettiger dan een wekker.

gerdaYD zei

Ha, eindelijk iets wat ik wel wist en jij blijkbaar niet hihi. De gelijkenis is beslist treffend hé lieve Terrebel, en eigenlijk moet ik hierbij ook een beetje aan jou denken, met die brede lach van jou...