Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, januari 23, 2012

Bar Burlesque

Vanmiddag liep ik bij de fysio 20 minuten lang in een tempo van 5 kilometer per uur. Het was heerlijk om er even bij stil te staan dat ik luttele weken geleden moeite had met een tempo van 2 kilometer per uur. Maar ik kon niet stil blijven staan want de band liep gewoon door en als je niet meeloopt ga je gewoon op de snufferd...

Zelf vind ik het heerlijk om mensen met vooroordelen op de snufferd te zien gaan:

Nu blijkt dat 7% van alle varkensvlees-produkten in Amerikaanse supermarkten besmet is met een of andere heftige bacterie, zullen er stemmen opgaan om de consumptie van varkensvlees te verbieden. Dit tot grote spijt van hen die de Islam een achterlijke religie noemen 'omdat je dan niet eens varkensvlees mag eten!' Dat dat ook volgens de Joodse traditie het geval is, is een feit dat door Islam-bashers graag genegeerd wordt.

Maar goed, volgens de peilingen is die mensengroep een uitstervende soort. Na recente akkefietjes binnen hun favoriete 'partij' beginnen zelfs Henk en Ingrid wakker te worden. Sterker nog: zomaar opeens staat de SP als grootste partij in de peilingen. Uiteraard zijn het vooral PVV-fans die nu heel hard roepen dat peilingen niets voorstellen. Het tegengestelde is waar wanneer Geert iets roept waardoor de PVV opeens stijgt in de peilingen.

Peilingen zijn natuurlijk weinig meer dan een graadmeter; pas een paar dagen na verkiezingen wordt duidelijk hoe de verhoudingen ècht liggen. Momenteel geeft een derde van de PvdA-leden aan liever SP-voorman Emile Roemer als minister-president van het land te zien dan hun eigen voorman Job Cohen. Dat geeft toch wel te denken.

Als extra'tje vandaag heb ik voor u de link naar een aantal mooie foto's (en ik sta er ook op!) die zaterdag gemaakt zijn tijdens Bar Burlesque: http://www.paard.nl/photos/album/BAR-BURLESQUE

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Harry Onderwater, Etta James, Jeroen Soer en Ton Lutgerink

8 opmerkingen:

Dutch Satanist zei

Het was leuk om je weer eens te zien bij bar burlesque.

Dutch Satanist zei

Het was leuk om je weer eens te zien bij bar burlesque.

Sjoerd zei

Om eerlijk te zijn zie ik Job Cohen ook niet als een echte PvdA voorvechter.

www.brillie.nl zei

Lopen kan ik overal, toch neem ik graag de Porsche.

Di Mario zei

Op het moment dat de verkiezingen zijn, wordt er toch weer een hoop geroepen door de partijen en dan zijn de verhoudingen vaak weer anders.

Love As Always
Di Mario

Ollie zei

Wie bij ons de verkiezingen juist voorspeld moet nog geboren worden !

gerdaYD zei

Wat een mooie, leuke serie Terrebel, een plezier om naar te kijken, bedankt om dit met ons te delen!
En waarom zou varkensvlees niet goed zijn? Varkens eten toch immers varkens? *wink, big smile*
Nog iets: voorspellingen zijn voor Madame Soleil met haar glazen bol hihi. Nu ja, misschien blijft er wel iets van hangen tegen de komende verkiezingen... Hoewel, nog drie jaar te gaan zeker? Het menselijk geheugen is kort, heel kort...
Fijne dag nog jongen, proficiat met je puike loopprestatie en bedankt voor je gééstige en fijne reactie!

rietepietz zei

Een partij die nog nooit geregeerd heeft staat natuurlijk sowieso op voorsprong ,wie niet regeert hóeft immers nooit water bij de wijn te doen en laat zich daarop voorstaan ,logisch ,zou ik ook doen ;-)
Het varken is niet onrein ,de mensen die de "vakensfabrieken " op poten zetten zijn onrein .Ik ga niemand varkensvlees opdringen maar zal zelf niet snel afstand doen van een heerlijke carbonade of een kom ewtensoep .Erwtensoek kán gewoon niet "halal" zijn!
Evengoed super dat je zelf de vaart er weer in hebt .