Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, augustus 07, 2011

Goed nieuws

Gisteren was ik te gast op "Het Stoute Sprookjesbos", boot nummer 5 tijdens de canalparade, het afsluitende evenement van de Gaypride in Amsterdam. Het was echt supergezellig en zowel de 100 mensen aan boord alsook de toekijkende mensen waren zeer enthousiast. Onze boot was echt nog maar net een paar seconden aangemeerd op het einde van de tocht toen het opeens begon te hozen!

Uiteraard (vaste lezers weten dat inmiddels van mij) kwam ik weer diverse bekenden tegen. Zowel op de boot alsook later in de stad en op de weg naar huis.

Onderaan dit log vindt u een impressie van de tocht in enkele foto's en een filmpje. De foto's dienen in omgekeerde volgorde bekeken te worden; De bovenste is eigenlijk de laatste...(was ik er net aan gewend dat Blogger geüploade foto's in omgekeerde volgorde plaatst, doen ze't opeens goed...)

Afgelopen week ben ik bezig geweest met schrijven: de promotie van "Fantastische Ontmoetingen", m'n tweede verhalenbundel (wie rechtstreeks via mij een exemplaar (met krabbel!) wil bestellen, gelieve een e-mail te sturen voor meer informatie. Bestellen (ook als e-book) kan via Lulu), verhaaltjes schrijven voor de derde en een column schrijven voor de bewonerskrant.

Daarnaast m'n administratie volledig bijgewerkt (had er drie weken lang vrijwel niets aan gedaan! Deels vanwege het tien dagen werken in Duitsland en deels gewoon gemakzucht) en nog wat pogingen gedaan om geld en entertainment- en acteer-opdrachten binnen te halen.

Vragen waarom je geld voor een opdracht in mei begin augustus nog niet binnen is, is erg lastig wanneer de persoon die dat moet weten niet bereikbaar is. Niet via e-mail, noch via SMS of (mobiele en vaste) telefoon. Heb zelfs een bericht verzonden via Facebook! Later hoorde ik gelukkig dat het "volgende week" allemaal goed komt.

Had ook contact met mijn agent in Engeland in verband met de mogelijke film-opdracht waarvoor ik vorige maand in Londen een casting mocht doen. Volgens mijn agent hebben ze mij 'misschien niet nodig want ik heb ergens gehoord dat ze waarschijnlijk iedereen die ze wilden hebben inmiddels onder contract hebben staan.'

Omdat ik dat toch wat vaag vond en bovendien de filmopnames gepland staan om te beginnen op 15 augustus, zocht ik zelf maar even het e-mail adres op van de produktie-manager om haar te vragen hoe't nu precies zit.

Als ik de filmrol krijg is dat natuurlijk heel erg tof maar krijg ik'm niet dan kan ik andere opdrachten aanvaarden. Zo mag ik waarschijnlijk op Lowlands gaan optreden!

Bovendien kan ik de chirurg bellen dat hij met het plannen van de operatie niet meer hoeft te wachten tot na eventuele filmopnames. Dat betekent dus dat ik opeens dichter bij een nieuwe heup zou zijn!

Hoe dan ook: elk nieuws van Universal is goed nieuws!

22 opmerkingen:

Pasula zei

Hee Terrebel, we hebben je boot gezien! Erg leuk gedaan. Ik heb er ook foto's van gemaakt (en nog een reactie achtergelaten op mijn blog voor jou). Ik moet die foto's toch eens goed gaan inzoomen op een geel fleecejurkje haha. :)

Pasula zei

LOL

rob alberts zei

Ik ben weer Louis Paul Boon aan het lezen. Ik zal snel ook zijn stoute sprookjes herlezen. Leuk om je enthousiasme over jouw sprookjesachtige boottocht te kunnen zien. Zelf heb ik dit weekend het Centrum van Amsterdam niet gezien.
Vrolijke vakantiegroet

Di Mario zei

zo heeft elk voordeel weer een nadeel of juist elk nadeel weer een voordeel. Dat klinkt eigenlijk veel positiever.

Love As always
Di Mario

Sjoerd zei

Dat lijkt me een echt festijn om daar een keer deel vanuit te mogen maken.

www.brillie.nl zei

Ik zie je staan als de haas. Leuk. Ik wist niet dat je gay was.

Terrebel zei

@Brillie: fout gegokt. Hoe kom je er trouwens bij dat ik gay zou zijn? Of bedoel je het in de betekenis van 'gelukkig'? Ik denk dat jij nog veel moet leren over homoseksualiteit. Of denk je bijvoorbeeld ook dat iedereen die werkt in een bejaardentehuis wel bejaard moet zijn? En is iedereen die bij Philips werkt stiekem een gloeilamp?

curieuzeneuzemosterdpot zei

je mooiste filmrol heb je al lang;
je leven!

als ik je beelden zie is dat een heel plezante én vrolijke rol! :-)))

Ollie zei

Wat leuk zeg Terrence ! Ollie zal in Amsterdam persoonlijk je tweede bundel kopen !

Marjolijn zei

Wat is het toch een mooi feest..!!
Fijn dat je er weer volop van genoten hebt.

HansDeZwans zei

Sorry, mijn eerste gedachte waren ook dat je gay zou zijn. Schiet ons daarvoor niet af, he. Dat is toch niet direct in de negatieve zin dat die opmerking gegeven wordt. Als ik mij niet vergis, dan is 70% die aan die optocht meedoen, toch homoseksueel of is dat een vergissing van ons?

Redstar zei

Lol @ Je reactie op brillie :D
Een geslaagd w-end dus voor je. Druk, maar fijn..

Terrebel zei

Bedankt voor de leuke reacties! En Brillie & Hans: ik weet dat het niet negatief bedoeld is hoor! :-) Iedereen (ik ook) heeft nu eenmaal vooroordelen.

@Ollie: ik verheug mij erop u de hand te drukken! En samen een pintje te drinken...;-) en natuurlijk om de vrouw te ontmoeten die u zo gelukkig maakt.

DharSon zei

O wat apart om daar op die manier bij te zijn!

SuperFuck zei

wat een slap gelul. Brillie moet wel gelijk hebben, flapdrol.

Terrebel zei

Zie hierboven de reden waarom ik tegenwoordig de reacties moet moderaten.

Ik dacht om jullie even te laten zien wat het soort berichtjes is dat Jerry van Werven uit Haarlem (Zijn volledige adres gaf hij mij zelf per e-mail door) mij nog steeds dagelijks stuurt als reactie op weblogstukjes. Hij heeft mij zelfs een foto gestuurd met een foto van zijn laptop met daarop een foto uit mijn openbare foto-album en zijn rechterhand. Die bovendien zo gespierd is dat mijn vermoeden is bevestigd: Jerry heeft geen vriendin. Hij denkt ook anoniem te kunnen blijven door steeds nieuwe "grappige" schuilnamen te bedenken en steeds van IP-adres te veranderen. Ik heb hem al gevraagd wat hij wil bereiken met zijn aanhoudende zeer puberale gedrag maar hij weigert antwoord te geven. Zoals de lafaard ook nog steeds weigert hier onder zijn eigen naam te schrijven. O ja: hij stemt PVV. Maar dat had u zelf ook wel kunnen raden, denk ik...;-)

Fokkio zei

Hoe het ook loopt het is goed voor jou dus, beter kun je het niet hebben.
Leuk dat je bij het festijn in Amsterdam mocht zijn.

suske zei

een bonte stoet zo te zien.
En ik zal ollie vragen of hij voor mij ook een exemplaar koopt voor me.
Betaal ik hem natuurlijk terug.
Zo hebben we tenminste een reden om eens samen ene te pakken in de Preute.

GerdaDubbel D zei

Je luistert voor geen meter. Ik heb je nog zo gezegd niet plaatsen! Kleine schelm!

Terrebel zei

@Sjoerd: Da's een puik plan!

@Jerry: lees je berichtje onder die geweldig "leuke" naam "SuperFuck" nog maar even terug. Waar zie jij staan dat jij mij vraagt die niet te publiceren? En waarom blijf je hiermee doorgaan? Ik heb je al per e-mail aangeboden je te helpen als het jou zou lukken je een maand lang netjes te gedragen. Wat vind je er zo moeilijk aan om je neit te gedragen als een psychiatrisch patiënt die denkt dat-ie nog in het begin van de puberale fase staat? Zoek een goede psychiater of een leuke hobby maar hou hier nu mee op. Okee? En nu terug in je mand.

Wil/Zizy zei

Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt! en wat een drukte jee nu kreeg ik pas echt en goede indruk....
Thanks.

OT... Hoe kan ik van jou reactie allerts krijgen?

groets Wil/Zizy

Terrebel zei

@Wil/zizy: onder het reactievenster staat de optie: "stuur vervolgreacties naar..." Daar kun je je e-mail adres achterlaten voor de ontvangst van vervolgreacties. Succes!