Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, november 10, 2008

Bellen

Voor hen die zich afvragen waarom ik tegen het EPD ben: dat ben ik niet. Wel plaats ik grote vraagtekens bij de beveiliging van het Elektronisch Patiëntendossier en wil ik graag zelf kunnen bepalen wie er allemaal inzage in heeft. Stel bijvoorbeeld dat een mogelijk toekomstige werkgever inzage krijgt of een verzekeringsbedrijf? Ik vertrouw het simpelweg niet.

Wie ik ook niet vertrouw is de Milieupolitie. Ontving zaterdag een bonnetje in de bus waarop staat dat ik vorige week m'n vuilnis te vroeg op straat heb gezet en of ik maar eventjes vijftig euro wil betalen. De laatste keer dat wij een vuilziszak op straat hebben gezet is zeker drie weken terug aangezien wij veel hergebruiken, een compostbak hebben en van oud papier briketjes maken voor de barbecue's van volgend jaar. Uiteraard ga ik in beroep.

Vandaag schreef ik ook een brief aan de directie van AHOLD om hen te vragen waarom zij consumenten doelbewust oplichten met hun stiekeme prijsbeleid. Een kopie van die brief heb ik verstuurd aan een Tweede Kamerlid. Ben benieuwd.

Ben ook benieuwd hoe de woningbouw reageert op mijn ultimatum. Twee weken terug werd ik gebeld door de aannemer die mijn renovatie had uitgevoerd met de mededeling dat hij mij binnenkort zou bellen voor een afspraak voor het uitvoeren van de laatste paar klussen. Zo moet mijn verrotte keukenraam nog worden vervangen en mijn slaapkamerplafond worden opengebroken omdat men vergeten is mijn meterkast te verbinden met de zolder-elektra. Bovendien loopt een medewerker van de aannemer nog rond met mijn voordeursleutel. Geen prettig idee.

Mijn contactpersoon zou eea doorgeven aan het hoofd van de technische dienst. Ik wenste haar sterkte bij die aktie want van de drie keer dat ik hem vroeg een verzoek in behandeling te nemen had de goede man dat welgeteld drie keer nagelaten.

Mijn ultimatum bestaat eruit dat men 10 werkdagen de tijd heeft om alles in orde te maken en mijn sleutel terug te bezorgen. Doet men dat niet dan huur ik een extern bedrijf in voor het uitvoeren van genoemde klussen en het vervangen van mijn voordeurslot. De rekening presenteer ik uiteraard aan Ymere.

Ook maar weer'ns gebeld met de schade-expert van de verzekering om te vragen waar nu eindelijk de rest van het verzekeringsgeld blijft. Vorige week zou hij mij nog terugbellen maar dat was hij vast weer "per ongeluk" vergeten. Volgens zijn assistente zou hij mij vandaag "zeker weten écht" terugbellen. Het zal U niet verbazen dat hij ook vandaag niet de moeite heeft genomen mij terug te bellen.

De link van vandaag zorgt ervoor dat U in één klap verlost bent van al Uw betaalde SMS-abonnementsdiensten.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Miriam Makeba

Geen opmerkingen: