Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, augustus 20, 2007

Terrorist

Ondanks dat het voor m'n zoon (en velen met hem) de eerste schooldag was van het nieuwe seizoen hebben wij toch een vrij rustig dagje gehad. Na schooltijd gingen wij even bij zijn oma langs waar ook haar vroegere buurman even was komen kijken. Ook hij bleek onder indruk van niet alleen de ligging maar ook de inrichting van m'n moeder's nieuwe stulpje. Zij heeft een waarlijk prachtig plekje onder de zon verworven! Als hapje hadden we door buurvrouw Winonah zelfgebakken bramen-muffins. Lekker!

Diezelfde buurvrouw was gisteren even bij ons op visite, evenals Fer's moeder, voormalig buurvrouw Johanna met wie het helaas momenteel niet zo goed gaat. Met wie het een heel stuk beter gaat is voormalig oppas Wieteke die vanavond even langskwam om ons te vertellen hoe gaat het nu eigenlijk met haar gaat. Errug fijn! Dat was ook het cadeautje dat buurvrouw Hetty voor ons had: nieuwe planten voor in de tuin.

Ook vandaag gingen er meerdere sollicitaties van mijn hand de deur uit en nu maar afwachten wat dat allemaal oplevert. Het werken in de tussenschoolse opvang levert helaas niet zo veel op en dus heb ik vandaag doorgegeven dat ik er op korte termijn mee zal gaan stoppen.

Wat voorlopig niet stopt zijn de na "9/11" geïmplementeerde anti-terrorisme maatregelen. Zo ondervond ook de 7-jarige Javaid Iqbal die door de Amerikaanse douane werd aangezien voor een Pakistaanse man die onlangs het land werd uitgezet. Logisch toch dat je zo'n hummel aanziet voor een vermeende terrorist?

Geen opmerkingen: