Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, juni 16, 2007

Praatje

Intrigerende googlewhack:
Terrence W medisch

Zo ook een paar recente uitspraken van m'n oudste dochter:

"Als je heel hard je best doet is bijna alles makkelijk"; "Eva, van wie heb je geleerd om in het Engels achteruit te tellen van tien naar nul?"-"Dat heb ik geleerd van de bacteriën in m'n lijf", aldus het zes-jarig hummel. Tijdens het eten merkte zij op:"Wat klinken de stemmen van die twee mensen mooi samen, pap!" Zij had het over Simon and Garfunkel. Bridge over Troubled Water. De LP.

Even later zat met name haar zusje Dayna heerlijk te swingen op "Coco de rasta" van Alpha Blondy, dat uit de speakers van de PC galmde.

Pop Polly had gisteren last van een bloedneus en heeft daarom een pleister op de neus. Dayna behoefde een pleister vlak boven haar wenkbrauw nadat zij in het park vanmiddag iets te enthousiast een bocht nam op de fiets...Gelukkig had Eva "echte pleisters" in haar dokterskoffertje! Vanmiddag hebben de kinderen onze keukentrap afgeleverd in oma's nieuwe huis, op tien minuten loopafstand van het onze. Nu kan het Grote Schilderen beginnen!

Een weekend met de kinderen is een prachtige aflsuiting van een week die vrij vol zat met entertainment-dingetjes. Als je tenminste een fotoshoot zo kan noemen. En een casting voor een reclamefilmpje. En een kostuumpassing met bijbehorend praatje.

Geen opmerkingen: