Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, augustus 23, 2006

Big Brother IS watching you

Big Brother IS watching you

Dat wordt nog lastig voor Rita Verdonk. Waar moet zij nu bij? Bij Nawijn & van As en hun "Partij voor Nederland", bij Pastors en Eerdmans met hun door "het volk" bedachte Eén NL of toch maar de restanten van de LPF overnemen en het "gedachtegoed (gedachteNgoed?) van Pim" nieuw leven inblazen?

Mochten wij dankzij acties van huidige politici (dus ondermeer bovengenoemde jongens en meisje) bij een derde wereldoorlog betrokken raken dan is hier alvast een toepasselijk liedje: "So long mom" van Tom Lehrer, verkrijgbaar via het betere P2P-netwerk...eh...de betere platenwinkel bedoel ik natuurlijk.

Het goede nieuws van vandaag is natuurlijk de terugkeer van de al acht jaar lang vermiste Oostenrijkse Natascha Kampusch.

Dan nog even dit: Wij wonen 1,2 meter boven NAP. En U?

Vandaag rustig aan gedaan. De dag bestond vooral uit rustig werken en koffie drinken met buurvrouw Wynona. Ook gisteravond vanwege een opkomende verkoudheid niet veel gedaan, behalve kijken naar het huurschijfje "V for Vendetta", een absolute aanrader voor liefhebbers van goeie films. Bovendien leuk wanneer je nog niet bent uitgekeken op overheids-complottheoriën. Met medewerking van acteur John Hurt zodat elke gelijkenis met de film "1984" nog minder op toeval leek te berusten...Big Brother IS watching you.

Geen opmerkingen: