Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zondag, juli 23, 2006

Zondagavond

Zondagavond

Peretz en Olmert steunen het idee van het stationeren van een internationale troepenmacht in het grensgebied met Libanon. Naar mijn bescheiden mening een mooie handreiking naar de mondiale gemeenschap die niet mag nalaten hier op te reageren. Doet zij dat niet dan is voor mij duidelijk hoe de zaken liggen...

Voor mij liggen de zaken op persoonlijk vlak er bijzonder goed voor al heb ik nu al een paar dagen niets gehoord uit Haifa. Na de fijne dag van gisteren gingen m'n kinderen en ik vanmorgen in alle vroegte de deur uit om ons aan te sluiten bij de begeleiders van jeugdvakantiekamp Licht & Lucht voor wie er een introductiedag was georganiseerd ter plaatse. Zodoende beleefden wij een heerlijk dagje in de Kennemerduinen. Terwijl ik luister naar de humoristische en in zekere zin ook romantische ballad "Fuck her gently" van Tenacious D. kan ik melden dat Ferdinand Harrie heeft verdeeld onder een aantal buren.

In de tuin gezellig, interessant en bij vlagen diep zitten ouwenelen met buren Debbie & Billy, Dudo & Johanna, Jolanda en Hetty. Nadat Eva was opgehaald met Ferdinand gewerkt aan zijn honkbal-techniek waarna wij besloten de afwas van het avondeten én het ontbijt te laten staan voor een potje darts gevolgd door het kijken van een aflevering van Star Trek.

Terwijl de jukebox is overgeschakeld naar het afspelen van "Beautiful freak" van The Eels wens ik U een fijne voortzetting van deze wonderschone zomerse zondagavond.

Geen opmerkingen: