Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, november 01, 2005

Beth Hart

Beth Hart

"Guiness is good for you." Ze kunnen me nog meer vertellen...Gisteren, na afloop van vijf dagen werken van negen uren en op de laatste tien, nog "even" met wat collega's naar de Ierse pub aan de overkant geweest. Al vrij snel waren de tafels in de direkte omgeving van de onze volledig leeg gelopen. Hoogstwaarschijnlijk omdat niet iedereen de zangkwaliteiten van Amsterdam Dungeon-medewerkers op waarde kan schatten...Een collega had zijn trein gemist en zo geschiedde het dat wij gebroederlijk lallend over de straten van Amsterdam slingerden op weg naar mijn onderkomen.

Ik ben benieuwd wat het te verwachten eerste salaris-strookje voor boodschap brengt. Met een beetje mazzel kom ik boven bijstandsniveau uit. Dat zou fijn zijn. Voordeel van dat jarenlang leven op een officieel bestaansminimum is wel dat ik daardoor aardig in de gaten heb gekregen hoe je het beste met geld moet omgaan. Niet dat ik daar altijd zo goed mee omging maar in ieder geval zit ik niet zo diep in de schulden als menig Nederlands jongere. De weinige schulden die ik nog heb zijn dankzij de nieuwe baan binnen afzienbare tijd af te lossen.

Zou Sony ook nog haar schuld aan de consument aflossen? Al is het alleen maar door toe te geven dat hun CD'tjes ongewenste software installeren op computers met een Windows-besturingssysteem. Als dat inderdaad zo is, dan ziet het er juridisch niet zo best uit voor deze electronica-gigant.

En over cd'tjes gesproken: gisteren hadden we Beth Hart in de zaak, een zangeres die dezelfde avond nog in Paradiso zou gaan optreden. En ik heb haar zowaar als heks veroordeeld tot de brandstapel...;-)
Ik zoek ze wel uit die veroordeelden: In de rol van rechter tijdens de Inquisitie heb ik tot heden een rechtenstudent, twee advocaten en een heuse rechter in het bekaagdenbankje gehad!

Vandaag lekker wezen shoppen voor het werk, nagels geknipt en achterstallig huishoudelijk gedoe verwerkt. Mocht ook wel eens gebeuren.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Evert Hingst.

(En voor de statistici onder ons: dit was postje nummer 1101. Mooi getal, niet?)

Geen opmerkingen: