Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, december 04, 2004

ErikWat hebben Jort Kelder, Serge Henri Valcke en m'n zoon met elkaar gemeen? Ze waren alledrie vanmorgen aanwezig op de première van de film "Erik of het Klein Insectenboek" naar het gelijknamige boek van Godfried Bomans. Een en ander vond plaats in de morgenstond bij en in filmtheater Tuschinski. Het is maar goed dat het logeerpartijtje van gisteren was afgeblazen want het werd een uiterst vermoeiende dag. De pijntjes en vermoeidheden zijn verergerd maar dat mag de pret niet drukken.
Als dank voor het juichen voor sterren als Plien en Bianca, Georgina Verbaan en vele anderen ontving de Ferman een pretpakket met daarin ondermeer een inmiddels overbekend jeugdboek. Ook heeft hij wat handtekeningen buitgemaakt.
Zijn vriend Marijn was mee en diens vader en ik konden lekker bijkletsen terwijl de kinders, ondermeer in
gezelschap van Sinterklaas (die het wel errug druk had met ook nog pakjesavond voor de boeg!), zich tegoed deden aan, volgens eigen zeggen, een hele leuke film.


Na de lunch nog even de stad in geweest om bij een geweldige boekwinkel op de Haarlemmerdijk een paar cadeau-bonnen op te maken. Terwijl wij gezamenlijk de gehuurde kijkschijf "Garfield" bekeken viel ik in slaap om wakker te worden toen m'n zoon het ook vandaag aangeschafte Playstation-spel "Monsters & Co" speelde.
En als U mij nu wil verexcuseren: de visite voor vanavond is gearriveerd.
Mazzel!


Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Big Willem Duyn.


Geen opmerkingen: