Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 28, 2004

Koning en koning



Blair praat met Khadafi en Bush met Sharon. Wat gaan we nu weer beleven? En waarom is Berlusconi niet uitgenodigd bij deze gesprekken? Wellicht omdat al vast staat dat hij Europa krijgt?


Als je zeven bent is het niet geheel ongebruikelijk om "verliefd" te zijn op je beste vriend
of vriendin. Ook al ben je van hetzelfde geslacht. Sommige kinderboeken spelen in op dit verschijnsel. In Amerika vindt men dat verschrikkelijk.
Vandaar dat het prentenboek van Linda de Haan and Stern Nijland "Koning en Koning"
op een basisschool in North Carolina alleen nog maar door de ouders mag worden ingezien. Op kinderen zou het een verderfelijke invloed hebben.



Kreeg gisteren een beetje last van vergadermoeheid. Het eventjes zitten uitpuffen terwijl mijn zoon genoot van een blije maaltijd maakte een hoop goed.

Vannacht een uurtje te weinig geslapen maar dat maak ik wel weer goed op 31 oktober...Strakjes met Ferdinand naar het circus voordat het tijd is voor onze eigen Rocky Horror-Idols. Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!