Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, januari 05, 2004

Spel


Volgens nog onbevestigde geruchten is Britney Spears getrouwd. En wel in Las Vegas met haar jeugdliefje. Het is wat.


Volgens andere geruchten wacht Amerika op een gunstig tijdstip om naar buiten te brengen dat Irak's massavernietigingswapens in Syrië liggen opgeslagen.
Zouden ze echt zo doortrapt zijn?
Gisteren de vijvervissen blij gemaakt met een anti-ijs constructie. In principe een soort van piepschuimen noodhuisje. Errug handig. Verheug me al op het voorjaar, als de tuin 'ns flink onderhanden wordt genomen.


Nadat het apparaat was geïnstalleerd zijn Ferd en ik bij buurvrouw Miriam langsgeweest om iets te brengen voor Eva. Het werd een gezellig uurtje waarbij m'n zoon flink wat heeft afgelachen met Eva en haar zusje Dayna.


Wij gingen de avond in met een hapje pasta en de film "Piratenplaneet". Mega koel! Ferdinand wil graag Magic leren spelen en mocht daarom het begin van het potje tussen Bas, Vincent en mij meekijken vooraleer hij in z'n voorverwarmde bed dook. In de loop van de avond werd ons spel onderbroken door de komst van (in chronologische volgorde) Leon, buurvrouw Janine en buurvrouw Angélique.
Het was maar goed dat ik ook mijn wekker had gezet want die van Fer ging niet af. Hij beleeft nu zijn eerste schooldag van het jaar en ik ga straks voor het eerst onder mijn nieuwe contract naar het werk.

Geen opmerkingen: