Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, maart 18, 2017

Zaterdag's cursiefje: buitenlands geld naar religieuzen in Nederland! (#Column)

Deze religieuze groepen krijgen financiële steun uit het buitenland! Inderdaad: het zijn buitenlanders die beslissen hoeveel invloed een oorspronkelijk buitenlandse religie krijgt in Nederland! De Nederlandse overheid vindt dit blijkbaar goed want er wordt niets aan gedaan! Ja, er wordt 'gesproken' met een woordvoerder van dit genootschap.
Alsof praten wat uitmaakt. En trouwens, ze ontkennen gewoon dat ze ook politieke invloed hebben in Nederland. Terwijl er doodleuk vertegenwoordigers van hun godsdienst in de Tweede Kamer zitten. Schandalig!
'Wanneer het op geld aankomt
heeft iedereen dezelfde religie.'

Nee, als je écht iets wilt bereiken moet je gewoon eisen dat het Vaticaan de geldkraan naar de katholieke kerk in Nederland dichtdraait.


===================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

3 opmerkingen:

די מריו zei

Overal in de wereld zijn invloeden van buitenaf. Het is moeilijk om voor te stellen hoeveel groeperingen overal invloed op hebben.

Love As Always
di Mario

gerdaYD zei

Goede zondagmorgen lieve Terrebel. Alle geldkranen van welke religie of politieke strekking dan ook zouden moeten toegedraaid worden zodat elk land autonoom en zonder inmenging over zichzelf kan beschikken... toch?

Morgaine zei

Nou wat er boven mij al staat... corruptie helaas... zal er ook altijd blijven en zijn ben ik bang, net als alle andere shit. Natuurlijk blijf ik anders wensen.

x