Nieuw stukje? Ontvang een e-mail!

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, februari 28, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Bent u iemand die zich vreselijk ergert aan de wieken van windmolens omdat u dan een stukje horizon minder kunt zien en er elk jaar wel een paar vogels door doodgaan? Dan is er goed nieuws voor u! Het project heet Vortex Bladeless ('Draaikolk Bladloos')


Nog steeds zijn verreweg de meeste mensen in de wereld positief bezig. Mike Yung bijvoorbeeld. Hij werd 'betrapt' terwijl hij vanuit zijn tenen stond te zingen op de klanken van een gitarist in de metro van New York. Gewoon, om lekker even te zingen en geen enkele andere reden.

En - hoewel het journaal soms anders doet vermoeden - heeft natuurlijk niet elke Amerikaan een hekel aan moslims omdat zij moslims zijn. Zo werd er nadat een moskee in Texas in brand werd gestoken door - vermoedelijk - anonieme aanhangers van Donald Trump (ik blijf er moeite mee houden om hem 'president' te noemen) geld ingezameld voor de wederopbouw: een half miljoen dollar! In één enkele dag!

Billy de Kat ligt graag
op het oude logeermatras 
van mijn dochters

De 'lolcat' van deze week:
'je neemt geen gratis advies aan van een vriend
maar bent wel bereid een vreemdeling
te betalen voor hetzelfde advies?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

4 opmerkingen:

Rebbeltje ★ zei

Billy heeft een mooi plekje uitgezocht...
En ja geef mij dat gratis advies maar ;)

Groetjes

francky spruytte zei

Of we het nu leuk vinden of niet : Trump is president.

די מריו zei

Nog drie jaar en 11 maanden maximaal. Jammer dat mensen niet zomaar weer advies aannemen van vrienden.

Love AS Always
di Mario

riet epietz zei

Ik geef meestal geen goede raad want die is bij mij gratis. Maar wie er gevoelig voor is kan soms uit het "menselijk handelen" een goede raad halen.